Българските антарктици стигнаха до остров Ливингстън

Скатов се подготвя за изкачването на 14-ия си връх

Шеф на „Нисан“ арестуван за измами Укривал доходи и харчел фирмени пари за лични нужди

Испания иска гаранции за Гибралтар в проектоспоразумението за Брекзит

Обучават лекари и психолози за ранно откриване на депресия

Соня Йончева идва в България Звездната прима пристига за кинопремиера

Над 200 ученици се запознаха с културата и традициите на Австрия Областният управител на Велико Търново проф.Любомира Попова прие посланика на Австрия

22 г. затвор за двама трафиканти на хероин

Германия прекрати оръжейния експорт за Саудитска Арабия

Млади изследователи от Стопанска академия представиха свои разработки Творческите работи бяха презентирани на 11-та докторантска научна сесия

КПКОНПИ е внесла иск за отнемане на имущество от Евелин Банев-Брендо и семейството му на стойност 23 275 542 лева

Гуардиола виновен за кризата на Германия

Искат забрана на Иванчева и Петрова да напускат страната

Треньорска рокада в „Левски“ заради вратарите, Михайлов пред подпис

Специализираната прокуратура с подробности за ареста на Петко Дюлгеров

Пловдив е с най-активните училища в страната за поредна година

За трета поредна година училищата в Пловдив се включват изключително активно в събитията от кампанията „NowWeMOVE“, координирана от сдружение „БГ Бъди активен“. Инициативата е подкрепена от Община Пловдив, която осигурява награди за отличите се училища през тези години – една добра практика, промотирана дори на национално ниво.

Пловдив училище

В Деня на спорта се включиха над 5000 ученици и 870 учители/родители от 26 учебни заведения, с което Пловдив взема първенството по участие в страната. Тазгодишното награждаване на най-активните училища в града под тепетата ще е на 14 декември (сряда) от 11.30 часа в Община Пловдив, а призовете ще бъдат връчени от Георги Титюков, зам.-кмет по спорта, младежките дейности и социалната политика.

Тази година събитията се отличават с голямо разнообразие, включване на традиционни и иновативни физически активности, широко отразяване в социалните медии и привличане на родителската общност в подкрепа на спорта и физическата активност на подрастващите. С това постижение България се нарежда на второ място в цяла Европа, като единствено инициаторите на инициативата от Унгария с 10-годишна традиция в събитието има по-голям брой участващи училища и ученици.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.