Пловдив стана първата спирка от световното турне на "Chippendales" у нас

Пловдив ще е първата спирка у нас по време на световното турне "Best Night Ever" на най-известната група за мъжки стриптийз на планетата - "Chippendales". Възпламеняващите танцьори ще подпалят на 18 март Палата 7 на Международния панаир в града под тепетата, а на следващия ден ще разпалят страстите и в зала "EFE" на хотел "Маринела" в София. Спектаклите започват в 20 часа, а цените на билетите за тях са от 50 лв. до 70 лв. за Пловдив и от 60 лв. до 80 лв. за София.

Едни от най-добре изглеждащите мъже в света удържаха на обещанието, което дадоха на дамите у нас по време на зашеметяващия спектакъл през 2016 г. и сега се завръщат с още по-въздействащо шоу. Експлозия от страстни танци, ефектна хореография, уникални костюми и незабравимо присъствие на сцената - всичко това ще накара българките да захвърлят задръжките и да си подарят истинско двучасово удоволствие.

Легендарните стриптийзьори започват да подлудяват жените в Лос Анджелис през 1979 г. като първата подобна изцяло мъжка трупа. Идеята за танцовото шоу хрумва на Пол Снайдър.

"Chippendales" бързо успяват да се превърнат в поп-културен феномен, откривайки собствен клуб в Ню Йорк и започвайки да обикалят целия свят.

В момента танцьорите от "Chippendales" са абсолютни легенди в забавлението за жени и привличат над 2 млн. зрители ежегодно на своите спектакли. Вече четири поредни години боговете на дансинга от "Chippendales" печелят отличието "Най-добър мъжки стриптийз спектакъл в света".

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Региони