Пловдив събира своите таланти в една Звездна вечер

Пловдив започва да издирва своите 20 най-големи таланти през 2016 г. в областта на танците, пеенето, сценичните и театрални изкуства и рисуването, в рамките на инициативата "Перлен бал за таланти". Избраните деца ще вземат участие в специалния "Гала-концерт на Звездите", който ще се проведе в Дом на изкуствата "Борис Христов" в Пловдив.

За събитието

Вратите на Дома на културата в Пловдив са отворени за всички пловдивчани, които искат да посетят събитието, като на всеки желаещ на входа ще бъде предложено (по желание) да закупи покана на стойност от 5 до 20 лв., средствата от които ще се използват за подпомагане развитието и усъвършенстването на пловдивските талантливи деца. Дрес-кодът на събитието е бяло и черно + перлен аксесоар или бижу по избор. Празничната вечер, която ще събере на едно място много позитивна енергия и добро настроение се организира от асоциацията за изкуства "ЕРА-3000", с любезното съдействие на БТЛ Индъстрийз.untitled-2

През деня ще се проведе още и търг на детски картини, които са били отличавани с призове на международния конкурс "Моята мечта". А от 14 часа ще бъдат организирани и семинари, относно посочените изкуства, по време на които ментори доброволци и част от избраните участници на концерта ще споделят умения и опит с дечица от специализирани институции.

Гала-концертът на "Перлен бал за таланти" е с начален час 19:00 ч. и ще започне с истински приказен бал под звуците на валса и с красиво изпълнение на талантливите пловдивски деца. Организаторите са подготвили за всички участници и гости кетъринг и специални подаръци от сърце.

Кои са „ЕРА-3000“?

„ЕРА-3000“ е сдружение, чиято работа е насочена към подпомагането и развитието на талантливи деца и младежи в сферата на изкуството. Сред целите на организацията влиза още и развитието и утвърждаването на така важните духовни и културни ценности у подрастващите личности и тяхното гражданско и обществено образование, без оглед на възраст, религия или етнос.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Изкуства