Евакуираха 2500 души в малък германски град заради две неизбухнали бомби от Втората световна война

Спецпрокуратурата дава подробности за акцията срещу престъпна група за трафик на мигранти

Предупреждения за опасно време и днес, оранжев код в 4 области в страната

КЕВР обсъжда цената на природния газ

Съветът на коалицията ще заседава за партийните субсидии

Италиански мафиот избяга от затвор в Уругвай

На 25 юни 2019 да почерпят

Голф комплексът до Елин Пелин има нов собственик Имотът е продаден на българска компания, собственост на бизнесмена Мирослав Печев

Над 3000 софиянци дават жилищата си на туристи Броят на обектите, предлагани чрез Airbnb, расте с 80% годишно

Два изтребителя „Юрофайтър“ се сблъскаха в Германия, един пилот е загинал

Холандия без мобилни и стационарни телефони заради авария

Буря отнесе покрива на кооперация в Пловдив

Наредба ще доведе до хаос в туризма Нормативният акт не прави разлика между продажба и плащане в сектора на услугите

Двоен стандарт при 30% от храните в ЕС Кока - колата с глюкоза и повече калории у нас

Аварийно-спасителни екипи в Пловдив са реагирали над 40 сигнала заради дъждовете В София пожарникари са отработили 42 сигнала

Повишават квалификацията на учениците в гимназията в Павликени с 1,3 млн. лв

Общинският съвет Павликени подготвя конференция, свързана със стартирането на Проект „Създаване на условия за модерни образователни услуги и осъществяване на качествено професионално образование в местната ПГАТ „Цанко Церковски“ чрез подобряване на образователната инфраструктура“. Той се осъществява с финансовата подкрепа на Оперативна програма „Региони в растеж” 2014-2020 г., съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския фонд за регионално развитие.

Стойността на разработката е 1 300 000 лева. От тях 1 105 000 лева са европейско и 195 000 лева национално съфинансиране.

Продължителност на проекта е 26 месеца, а бенефициент е Община Павликени. Със средствата ще се подобри образователната инфраструктура от регионално значение, предоставяща квалификация и умения на учащите, свързани с нуждите на пазара на труда. Друга цел е повишаване привлекателността и понижаване разходите за издръжка в ПГАТ „Ц. Церковски“.

С обновяването на учебното заведение ще се повиши неговата конкурентноспособност, ще се предотврати тенденцията към намаляване на учащите, ще се намали процентът на преждевременно напусналите сферата на образованието и ще се подобри професионалната реализация на завършилите.
Качественото изпълнение на проекта ще допринесе съществено за подобряване на условията за обучение в ПГАТ “Цанко Церковски” и увеличаване броя на учащите се.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.