Подготвят тържество за малките пациенти на болницата в Търново за 1 юни

С музикална програма и лакомства ще бъдат изненадани на 1 юни малките пациенти в Детско отделение на областната болница във Велико Търново.Символичен домакин на празника ще бъде д-р  Валентин Точков, началник на педиатричното отделение, а основен организатор е педагогът Валя Димитрова.

Малчуганите, които са на лечение в здравното заведение, ще бъдат уважени от изпълнителният директор на МОБАЛ д-р Стефан Филев, главната медицинска сестра Йорданка Минекова, директорът на Филиала на Медицинския университет във Варна в старата столица доц. Диана Димитрова, общинските съветници Стефан Стефанов и Петко Тюфекчиев, педагогическият съветник Силвия Караиванова и педагогът Боряна Илиева от ОУ „Димитър Благоев“ .

За настроението на децата и гостите ще допринесат изпълненията на две деца от спортен танцов клуб „Зоки“, както и третокласници от СУ „Емилиян Станев“ . Водещите на празника също ще са деца – Ралица, Ангел и Антон от ОУ „Димитър Благоев“. Артисти в празничния ден ще бъдат деца от отделението. Велислав ще рецитира любимите стихове от „Родна стряха“ на Ран Босилек. Бъдещият борец и шестокласник Диан от спортното училище ще декламира „Към родината“ на Атанас Далчев.

Празникът ще завърши, както всеки празничен повод с почерпка с торта.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от България