На 18 юни 2019 да почерпят

Макрон призова за диалог с Иран и призова Техеран към търпение

Българският език е петият по популярност в „дарк нет“

Премиерът Борисов е провел телефонен разговор с генералния секретар на ООН Двамата са обсъдили борбата с климатичните промени и опазването на околната среда

Мъжете съжаляват за пропуснат секс, жените – за случил се

Масов бой пред Съдебната палата в центъра на София

Ядрените сили с по-модерни арсенали Москва разполага с 6500 срещу 6185 за САЩ

Част от черешите в Сливенско остават необрани заради ниски изкупни цени

Френски милиардер купи аукционната къща на Sotheby’s

Най-голям ръст при заемите до 250 хил. лв.

Суперкомпютър като на НАСА догодина в България (обзор) Технологията ще бъде използвана в медицината, фармацевтиката, автомобилната индустрия, строителството, от климатолози, спецслужби и др.

Могерини: Доверието в ЕС ще пострада, ако не започнем преговори с Македония и Албания

Бившият египетски президент Мохамед Морси почина в съда

Деница Златева: Не съм очаквала такава буря заради оставката на Нинова

Няма македонска нация преди 1944 г. Гоце Делчев в писмата си пише, че е българин

Подготвят тържество за малките пациенти на болницата в Търново за 1 юни

С музикална програма и лакомства ще бъдат изненадани на 1 юни малките пациенти в Детско отделение на областната болница във Велико Търново.Символичен домакин на празника ще бъде д-р  Валентин Точков, началник на педиатричното отделение, а основен организатор е педагогът Валя Димитрова.
Малчуганите, които са на лечение в здравното заведение, ще бъдат уважени от изпълнителният директор на МОБАЛ д-р Стефан Филев, главната медицинска сестра Йорданка Минекова, директорът на Филиала на Медицинския университет във Варна в старата столица доц. Диана Димитрова, общинските съветници Стефан Стефанов и Петко Тюфекчиев, педагогическият съветник Силвия Караиванова и педагогът Боряна Илиева от ОУ „Димитър Благоев“ .
За настроението на децата и гостите ще допринесат изпълненията на две деца от спортен танцов клуб „Зоки“, както и третокласници от СУ „Емилиян Станев“ . Водещите на празника също ще са деца – Ралица, Ангел и Антон от ОУ „Димитър Благоев“. Артисти в празничния ден ще бъдат деца от отделението. Велислав ще рецитира любимите стихове от „Родна стряха“ на Ран Босилек. Бъдещият борец и шестокласник Диан от спортното училище ще декламира „Към родината“ на Атанас Далчев.
Празникът ще завърши, както всеки празничен повод с почерпка с торта.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.