Отдушникът на зодиите в кризата

Сблъсък с интриги за Стрелците, нови доходи за Близнаците – Дневният хороскоп на Алена

На 5 април 2020 да почерпят

Зад завесата на пандемията

708 жертви на COVID-19 във Великобритания, сред тях е и 5-годишно дете

Силвио Орландо: Берлусконовците са преходни

Заловиха лидера на Ислямска държава в Афганистан (ВИДЕО)

Установено е опасно усложнение от COVID-19 – увреждане на мозъка Лекарите съветват хората, забелязали загуба на вкус и обоняние, да прекарат поне седмица у дома

Медицинският експертен съвет към правителството спира да съществува

Люксембург доживя голям футболен форум

Спад на броя на загиналите от коронавирус за денонощие в Италия

Борисов и Нетаняху обсъдиха пандемията от COVID-19

Гърция удължи мерките до 27 април

Жертвите на коронавируса по света са над 60 000

Хората без здравна застраховка в САЩ може да платят до 74 000 долара за лечение на COVID-19

Подменят амортизираното обзавеждане на Дома за стари хора във Велико Търново Общината кандидатства за финансиране пред Фонд „Социална закрила”

Община Велико Търново кандидатства пред Фонд „Социална закрила” за финансиране в размер на 41 000 лв. За подмяна на старото и амортизирано обзавеждане на Дома за стари хора „Венета Ботева”.

Значителна част от наличното обзавеждане в Дома е в изключително лошо състояние. Много от мебелите не са подменяни повече от 40 години. В момента капацитетът на социалната институция е запълнен на 100%, като там са настанени 134 души, 39 от които са в сектора за лежащо болни. Чакащи за настаняване са 124 лица.
Реализацията на проекта за подмяна на оборудването в Дома за стари хора ще допринесе за повишаване качеството на социалните услуги. Проектът е на обща стойност 41 000 лв., като 36 000 лв. финансиране от Фонд „Социална закрила”, а 5 000 лв. е съфинансирането от страна на Общината.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.