Майли Сайръс отново е сама

Партия „Воля“ предлага свой депутат за шеф на КПКОНПИ

Задържаха 58-годишен мъж по време на сделка с незаконен тютюн 21-годишен хванат за кражби на телефони от таксиметрови шофьори

Избраха Борислав Иванов от „Атака“ за зам.-председател на Столичния общински съвет

Прокуратурата на Швеция прекрати разследването срещу Джулиан Асандж

Ловна пушка от Габрово за Тръмп

Караниколов: Близо 1 млрд. евро са турските инвестиции в България

Емилия Кларк: Притискаха ме за голи сцени в „Игра на тронове“, за да не разочаровам феновете

Арестуваха сириец, заподозрян в подготвяне на атентат в Берлин

Росен Желязков: През 2020 г. в България ще има „умни“ градове

Матеуш Моравецки: САЩ ще увеличат военния си контингент в Полша над десет пъти

Българският патриарх Неофит се срещна посланика на САЩ Н. Пр. Херо Мустафа

Калоян Паргов поиска спешни заседания на 3 комисии заради Топлофикация-София и финансов одит на дружеството

Икономическият университет във Варна ще има Център по медиация

Надрусан с амфетамин, метамфетамин и канабис хванат да шофира в Севлиево

Подновиха лиценза на зоопарк „Острова“ в Пазарджик

Министерството на околната среда и водите (МОСВ) поднови лиценза на зоологическата градина в Пазарджик, разположена върху площ от 4,3 дка в парк „Остров Свобода“ по средата на река Марица.
Едно от четирите малки амурски тигърчета беше кръстено Хебър - на името на пазарджишкия волейболен клуб, на който ще бъде официален талисман през новия сезон.
Едно от четирите малки амурски тигърчета беше кръстено Хебър – на името на пазарджишкия волейболен клуб, на който ще бъде официален талисман през новия сезон.
Със заповед на министър Ивелина Василева бе назначена комисия, която извърши необходимите проверки за издаването на новите лицензи. Те удостоверяват годността на зоопарковете и зоокътовете за опазване на диви животински видове извън естествената им среда чрез отглеждане и размножаване им при контролирани условия. По-голямата част от площта на зоопарка в Пазарджик е покрита с широколистна растителност, създаваща благоприятна среда за отглежданите там 32 вида и породи животни. Те са настанени в заграждения и клетки, изградени от метални мрежи и дървени конструкции, а за тях се грижат четирима гледачи, биолог, ветеринар и управителят Петко Куртев.
Най-голямата атракция сред екзотичнитете животни на „Остров Свобода“ са шестте амурски тигъра – самецът Саша, Найша и четирите им малки, появили се на бял свят на 13 юли тази година.
error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.