Спасиха младеж след опасно селфи

Над 40 минути продължила акцията на полицията и пожарната в Казанлък по изваждането на 16-годишното момче

Приятелите му се опитали да го измъкнат

Полицията и пожарната в Казанлък успешно проведоха операция по спасяването на 16-годишно момче, което останало близо 4 часа блокирано на бетонна греда.

Служители на полицията и пожарната в Казанлък спасиха 16-годишно момче, останало блокирано на бетонна греда на голяма височина в изоставено съоръжение, причината за което е опит да си направи опасно селфи.

В неделя вечерта група младежи на възраст между 15 и 18 години решили да се щракнат на покрива на старата сграда на „Топлофикация”. Един от тях се спуснал от плоча върху широка бетонна греда и останал блокиран там около 4 часа, съобщиха за „Труд” служители на Пожарна безопасност в града.

През това време приятелите му се опитвали да го измъкнат с каквито предмети намерят, но опитите им се оказали безуспешни. Подали сигнал на тел. 112 чак към 20:30 часа. Пристигнали екипи на пожарната и полицията, които над 40 минути провеждали акция по спасяването на момчето.

По думите на пожарникарите операцията била изключително трудна, тъй като гредата се намира във въздуха и няма как да бъде поставена стабилно стълбата.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Крими и право