Политическа драма в новите епизоди на „Сиси“

Дългоочакваният трети сезон на „Сиси“ се съсредоточава около тежки политически сътресения в Европа и голям личен конфликт между Сиси и Франц. Екранизацията на известната история на императрица Елизабет Австрийска продължава от момента, в който най-сетне се ражда мъжки наследник на трона. Събитието трябва да е щастливо, но радостта на Сиси и Франц скоро е помрачена от нови битки за власт в Европа: Ото фон Бисмарк заплашва да въвлече Австрия в нова война. 

Сиси се опитва с всичките си сили да бъда винаги насреща за съпруга и народа си. И макар да обича Франц и да демонстрира дипломатическия си талант непрекъснато, тя си остава като птица, уловена в златна клетка. 

Докато Франц открива чувствителната страна на виенския двор, Сиси все още успешно устоява на все по-нарастващото привличане към граф Андраши. Но когато попада в плен, не с кой да е, а именно с него, на Сиси най-сетне й се налага да се запита колко дълго може да устои...

Снимките за втори сезон са правени в Литва и Латвия, като основните снимачни площадки са във Вилнюс и околностите. Има снимки и в Полша. Трети и последен сезон на „Сиси“ се излъчва всяка вечер от 22:00 часа по Epic Drama.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Сериали