Политологът Александър Маринов: 43-ият парламент не може да свърши нищо съществено

43-тия парламент не може да свърши нищо съществено. Посланията на политическите сили, отправени в началото на новата сесия на парламента, дадоха начало на предизборната кампания. Това каза политологът проф. Александър Маринов за новата сесия на 43-тото Народно събрание и политическите послания.

„Много от нещата, които бяха казани или бяха заявени като намерения, би трябвало да са се случили или случвали през последните 2 години. Визирам идеите и посланията на ГЕРБ“, каза Маринов, цитиран от „Фокус“.

Според него няма минимална воля и готовност да се изберат такива въпроси, които наистина са важни за обществото, а не които се смята, че ще имат по-силен отзвук на фона на приближаващите избори.

Проф. Маринов определи началото на новата парламентарна сесия като лебедова песен: „Едни последни издихания, може би има седмица или максимум десет дни“, коментира проф. Маринов.

Коментирайте от Фейсбук

Коментари (1)

  1. „Политологът Александър Маринов: 43-ият парламент не може да свърши нищо съществено.“ Ами, като не могат да свършат нищо, да се разпускат и да се махат по дяволите!!! Ама не им се изпуска мазния кокал, нали!!!! И да откраднат за последно де що докопат!!!! Е-е-е-е-ех, сладка е дИпутатската заплатка, безотчетните, платено парно, платен ток и вода, платен наем за хубав апартамент, по всяко време „Мерцедес“ с шофьор и охрана, дИпутатски кИбапченца и кИфтенца за жълти стотинки, ИЗПУСКАТ ЛИ СЕ ТАКИВА БЛАГИНКИ????

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.