Американският флот потвърди автентичността на три видеоклипа с НЛО (ВИДЕО)

Адвокати не харесвали Гешев, ах

Искат нова дефиниция за понятието „автомобил“ Инициативата е на Jaguar

Министър Банов връща от Германия незаконно изнесени български археологически ценности

Комплексни екипи ще изследват причините за тежките катастрофи 96% вина на шофьорите е само според първоначален оглед, каза шефката на агенцията за пътна безопасност

Ураганът „Умберто“ остави без ток 22 000 домакинства и предприятия без ток на Бермудите

Движението „5 звезди“ се присъединява към „Зелените“ в Европейския парламент

Майк Помпео: Няма да толерираме поведението на Иран

Томислав Дончев: Местните избори ще са оценка за свършеното през изминалите години

Десетки жертви при атентат с камион бомба в Афганистан

Какво е, когато играят “Челси” и “Милан”? Отговорът на радио Ереван

Редовната казарма – ах, този политмираж

Лечението на Стефан Данаилов продължава в санаториума на ВМА в Хисаря

Вижте как съвестен шофьор възхити социалните мрежи (СНИМКА)

Заплашената с нож готвачка в детска градина: Добре съм, оставам на работа

Политологът Александър Маринов: 43-ият парламент не може да свърши нищо съществено

43-тия парламент не може да свърши нищо съществено. Посланията на политическите сили, отправени в началото на новата сесия на парламента, дадоха начало на предизборната кампания. Това каза политологът проф. Александър Маринов за новата сесия на 43-тото Народно събрание и политическите послания.

„Много от нещата, които бяха казани или бяха заявени като намерения, би трябвало да са се случили или случвали през последните 2 години. Визирам идеите и посланията на ГЕРБ“, каза Маринов, цитиран от „Фокус“.

Според него няма минимална воля и готовност да се изберат такива въпроси, които наистина са важни за обществото, а не които се смята, че ще имат по-силен отзвук на фона на приближаващите избори.

Проф. Маринов определи началото на новата парламентарна сесия като лебедова песен: „Едни последни издихания, може би има седмица или максимум десет дни“, коментира проф. Маринов.

Коментирайте от Фейсбук

Коментари (1)

  1. „Политологът Александър Маринов: 43-ият парламент не може да свърши нищо съществено.“ Ами, като не могат да свършат нищо, да се разпускат и да се махат по дяволите!!! Ама не им се изпуска мазния кокал, нали!!!! И да откраднат за последно де що докопат!!!! Е-е-е-е-ех, сладка е дИпутатската заплатка, безотчетните, платено парно, платен ток и вода, платен наем за хубав апартамент, по всяко време „Мерцедес“ с шофьор и охрана, дИпутатски кИбапченца и кИфтенца за жълти стотинки, ИЗПУСКАТ ЛИ СЕ ТАКИВА БЛАГИНКИ????

Коментарите са заторени

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.