Полицаи дебнат по плажовете за ексцесии

Близо 250 полицаи и жандармеристи ще бъдат ангажирани с охраната на реванша от първия предварителен кръг на Лига Европа между „Ботев” (Пловдив) и „Партизани” (Тирана). Двубоят е тази вечер на стадион „Лазур” в Бургас от 20 часа, а „жълто-черните“ имат комфортна преднина след успех в първия мач с 3:1. Стотици ще бъдат и униформените служители, които ще бдят по плажовете и кръстовищата на морския бряг, за да не се стигне до сбиване между феновете на двата тима.

От „Партизани” са поискали 100 билета за своите привърженици. Албанците пристигат у нас с два автобуса, за които ще бъде осигурен полицейски ескорт от границата до Бургас.

Ден преди реванша „Ботев” – „Партизани” интересът бе доста по-слаб от очакваното. Прогнозите са стадион „Лазур” все пак да се напълни от родни фенове, които ще си закупят пропуски на място в Бургас. Там касите отварят в 14 часа, а вратите към трибуните – в 18 ч.

Въпреки, че няма картотека за Лига Европа, бразилецът Фернандо Виана се качи в клубния автобус и потегли заедно със съотборниците си за Бургас. Южноамериканецът ще участва в общите занимания край морето, а освен това ще тренира и допълнително, за да навлезе по-бързо във форма. В Пловдив остана само контузеният централен защитник Радослав Терзиев, а добрата новина е, че левият бек Йордан Минев ще започне като титуляр, след като няколко дни бе мъчен от възпаление на странична връзка на коляното.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ