Полицаи и доброволци цяла нощ търсиха изчезнал младеж от Смилян

Полицаи и доброволци от смолянското село Смилян цяла нощ търсиха изчезналия Ивелин Узунов. 20-годишният младеж е бил е заснет да пазарува в хранителен магазин в селото в 7.45 ч. сутринта на 5 май. Сигналът за изчезването му е подаден същата сутрин от родителите. Телефонът на момчето е изключен и е обявен за местно издирване, каза шефът на ОД на МВР- Смолян Николай Димов.

Последно младият мъж е говорил с баща си. Казал му, че върви към строителния му магазин, но така и не се появил. Ивелин е живял дълги години в София, но след развода на родителите му се прибрал в Смилян с баща си.

„Обърнахме всичко, но няма следа от него. Цяла нощ няколко групи и шест коли сме го търсили, но за съжаление, няма резултат. Цяло село се е включило в издирвателната акция. Никой не се е свързвал с бащата на момчето, той беше с нас цяла нощ“, каза кметът на Смилян Чавдар Червенков.

Полицаи обикалят със снимки на момчето и разпитват дали някой не го и виждал в целия район. От полицията призовават всеки, който има информация за Ивелин Узунов, да се свърже с органите на реда или с кметството в Смилян.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Крими и право