Полицаи предизвикаха общинари и медии да спортуват

Осем отбора мериха сили във футболен турнир в Шумен по случай професионалния празник на Министерството на вътрешните работи 5-ти юли. За първи път в надпреварата се включи и отбор на Община Шумен. В състава му бяха подбрани предимно професионални футболисти. До финала стигнаха отборите на РУ-Каолиново и Кметството. Общинарите спечелиха решителния двубой с 6:3, а полицаи се шегуваха, че им го върнат на пътя със стриктни проверки.

За призово място в малкия финал се бориха отборите на РУ-Шумен и Пожарната служба в Шумен. Криминалистите бяха по-точни и победиха с 4:2. Преди това тимът на огнеборците победи отборът на медиите с 2:1. Директорът на ОДМВР- Шумен ст. комисар Ялчън Расим изгледа футболните двубои и награди победителите. Купата на финала вдигна представителния тим на Общината. Грамоти получиха РУ-Каолиново и РУ- Шумен. За трите отбора имаше футболни топки. Във волейболната надпревара спечели тимът на ОДМВР-Шумен, втори остана отборът на РУ-Шумен, а на трето място е отборът от РУ-Велики Преслав.

В турнира по стрелба участваха девет отбора, между които представителен тим от журналисти и общинари. Най-точни се оказаха мерниците на полицейските служители от РУ-Нови пазар, които спечелиха 228 точки. Втори с 207 точки се класира отборът на РУ-Велики Преслав, а на трето място остана тимът на Сектор "Противодействие на криминалната престъпност" към ОДМВР-Шумен с от 201 точки. Отборът на журналистите събра 151 точки и завърши на шесто място, а тимът на Община Шумен изостана седми с 148 точки.

В навечерието на празника директорът на ОДМВР-Шумен ст.комисар Ялчън Расим поздрави колегите си: "Бъдете живи и здрави! Нека поводите за професионално самочувствие бъдат повече и да продължим да работим заедно за спокойствието и сигурността на хората!"

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от България