Иван Портних: Варна привлича все повече компании от сферата на дигиталните технологии

Черната Златка само по бельо (СНИМКИ)

Допълнителен кораб закрепва фериботната връзка с Атон

Започна пълненото с природен газ на тръбопровода „Турски поток“

Туристи откриха опожарен автомобил

Проф. Венелин Терзиев описа в книга проекциите на устойчивото развитие в практическия живот Нетрадиционното представяне на сериозната творба бе в Залата на жирафите в Музея на хумора и сатирата в Габрово

Стефан Данаилов е излязъл от кома и е контактен

Тъща потроши колата на зет си, той си го върна Три автомобила с натрошени стъкла в Завет при семейна война

Нашествие на мушици в Разград и околностите Изяснява се видът и начините за борба с тях

Видин се включва в най-мащабната кампания срещу трафика на хора

Ново огнище на африканска чума по свинете в община Смядово

Николета Лозанова захвърли дрехите и задръжките (СНИМКА)

Карлес Пучдемон се предаде на белгийските власти

Задържаха 4-ма наркодилъри в прохода „Петрохан”

Полицай помогна срещу лоши квартиранти

Снимка: Архив

Хазаин от Шумен изпрати благодарствено писмо до директора на ОДМВР- Шумен ст.комисар Ялчън Расим за квартален инспектор, който му помогнал да се справи с некоректни наематели. Здравко Григоров описва, че имал проблеми с наематели на негов наследствен апартамент.

В жилището настанил под наем младо семейство. Освен че закъснявали с наема, не плащали в срок разходите си за ток и вода. Съседите се оплаквали от шум в късните часове на денонощието. Григоров се обърнал към полицейския инспектор Свилен Стоянов, който обслужвал района му. “Благодарение на неговата отзивчивост и навременна намеса случаят беше разрешен бързо. Получих дължимите суми и апартаментът беше освободен, за което съм благодарен. Възхитен съм от такива доблестни служители на МВР”, пише Григоров.

Още една дама, която изобщо нямала надежда в полицията е изпратила писмо до началника на РУ-Шумен гл.инспектор Илиян Николов. Жената пострадала в търговски обект на 19 декември м.г., където мъж използвал нейното невнимание и отнел мобилния й телефон. „Подадох жалба в полицията с вътрешно убеждение, че телефонът няма да бъде открит. Сега изказвам благодарност към полицаите Иван Тодоров и Милен Стефанов за проявена човечност, бързина, професионализъм и свършена работа” пише в писмото си Марияна Димова.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.