Полицай помогна срещу лоши квартиранти

Снимка: Архив

Хазаин от Шумен изпрати благодарствено писмо до директора на ОДМВР- Шумен ст.комисар Ялчън Расим за квартален инспектор, който му помогнал да се справи с некоректни наематели. Здравко Григоров описва, че имал проблеми с наематели на негов наследствен апартамент.

В жилището настанил под наем младо семейство. Освен че закъснявали с наема, не плащали в срок разходите си за ток и вода. Съседите се оплаквали от шум в късните часове на денонощието. Григоров се обърнал към полицейския инспектор Свилен Стоянов, който обслужвал района му. “Благодарение на неговата отзивчивост и навременна намеса случаят беше разрешен бързо. Получих дължимите суми и апартаментът беше освободен, за което съм благодарен. Възхитен съм от такива доблестни служители на МВР”, пише Григоров.

Още една дама, която изобщо нямала надежда в полицията е изпратила писмо до началника на РУ-Шумен гл.инспектор Илиян Николов. Жената пострадала в търговски обект на 19 декември м.г., където мъж използвал нейното невнимание и отнел мобилния й телефон. "Подадох жалба в полицията с вътрешно убеждение, че телефонът няма да бъде открит. Сега изказвам благодарност към полицаите Иван Тодоров и Милен Стефанов за проявена човечност, бързина, професионализъм и свършена работа” пише в писмото си Марияна Димова.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Региони