Полицай ухапан, друг блъснат при преследване

Патрулиращ полицай бе захапан за ръката, а негов колега бе блъснат от таксиметров автомобил при преследване на трима младежи. Екшънът се разигра вчера по обяд в центъра на София.

Униформените от Трето РУ патрулирали в района на ул. “Опълченска”, когато към 11,30 часа забелязали трима младежи със съмнителен вид и поведение.

При опит да бъдат проверени, тийнейджърите хукнали да бягат. По време на преследването един от бегълците бил засечен. Той яростно се съпротивлявал, което наложило да му поставят белезници. В този момент обаче той захапал за ръката един от полицаите. На помощ се притекли още полицаи, които започнали издирването на другите двама. Те хукнали след втория от групата. На кръстовището на булевардите “Тодор Александров” и “Сливница” униформен бил блъснат от таксиметров автомобил.

Шофьорът на жълтата кола обаче въобще не спрял и избягал.

Двамата полицаи били откарани в болница без опасност за живота. На място били спипани столичани на 16 и 18 г. Чак в “Овча купел” е арестуван третият им авер. При обиск в 18-годишния младеж било открито пакетче с марихуана. В цяла София се търси и таксиметровия шофьор.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Крими и право