Полицията във Видинско откри два трупа на мъже през уикенда

Снимка: Архив

Открито е тяло на 67-годишен мъж в местността Средока. Това съобщиха от пресслужбата на ОДМВР – Видин. Тялото е намерено на 6 септември. В 10.30 часа жител на Буковец сигнализирал на тел.112 за открито безжизнено тяло на 67-годишен мъж от Видин в близост до нива в местността Средока в землището на селото.

Дежурна оперативна група извършила оглед на местопроизшествието, следи от насилствена смърт не били констатирани. Трупът е транспортиран за аутопсия в МБАЛ - Видин. По случая в РУ - Видин е образувано досъдебно производство.

Друго тяло е открито на 7 септември в 18.22 часа от видинчанин, който сигнализирал на тел.112 за това, че открил безжизнен труп на мъж с неустановена самоличност в недовършен строеж в к-с „Бонония“ в града.

Дежурна оперативна група извършила оглед на местопроизшествието, разследващите не са установили следи от насилствена смърт. Самоличността на починалия е в процес на установяване. Трупът е транспортиран за аутопсия в МБАЛ-Видин, по случая в РУ-Видин е образувано досъдебно производство.

Коментари

Задължително поле