Полицията в Италия арестува българин 3 пъти за 20 дни

Български насилник изуми полицията в Северна Италия, след като се наложи да го арестуват 3 пъти само за 20 дни, съобщава Канал 3.

Става въпрос за 43-годишен българин, който живее в градчето Далмине, в близост до Бергамо. И в трите случая става въпрос за домашно насилие, упражнено върху съпругата му.

След първия случай му била издадена ограничителна заповед. След втория, пък му бил наложен домашен арест. Тази мярка обаче отново не го спряла и той продължил да тормози жена си, като общо два пъти нарушил домашния си арест, за да навести съпругата си на новия й адрес.

В крайна сметка на 15 януари е задържан отново местната полиция. Към момента той вече е в ареста, след като съдът в Бергамо най-накрая реши да го прати за постоянно зад решетките, докато бъде съден.

"В рамките на десет дни той два пъти наруши домашния си арест и по този начин е демонстрирал липса на самоконтрол, както и че не знае как да сдържа своите престъпни намерения", гласи част от текста в решението на съдията, с което той наложи постоянният арест на българина.

Коментари

Задължително поле