Полицията в Свищов наложи 33 глоби при специализирана операция

Снимка: Архив

Общо 33 глоби са наложили полицаите от Свищов по време на специализирана операция от 2 до 5 юни. Акцията е била за ограничаване предпоставките водещи до тежки ПТП и намаляване нарушенията на Закона за движение по пътищата. В операцията са взели участие 24 служители от полицейското управление в Свищов с 4 служебни автомобила. Проверени са 75 МПС-та, 80 лица, съставени са 37 акта, наложени са 33 глоби по фиш, като 8 от тях на пешеходци Констатирани са 74 нарушения за скорост.

За времето от 23 часа на 31 май до 3 часа на 5 юви пък е проведена друга специализирана полицейска операция по линия "Противодействие на битовата престъпност" и в частност на посегателствата срещу собствеността на гражданите. Проверени са 26 МПС, 31 лица, съставени са 5 акта и са наложени 12 глоби по фиш . Участвали са 20 служители от РУ Свищов с два служебни автомобила.

АКО ВИДИТЕ НЕЩО ЛЮБОПИТНО, НЯКОЕ НАРУШЕНИЕ ИЛИ ПРЕСТЪПЛЕНИЕ, СНИМАЙТЕ И ПРАЩАЙТЕ ВАШИТЕ СИГНАЛИ НА МЕЙЛА НА „ТРУД“ - [email protected] И [email protected]

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Региони