Полицията издирва 28-годишен мъж, за последно е забелязан в гориста местност край Варна

Снимка: ОДМВР - Варна

ОДМВР-Варна издирва Иван Йорданов Йорданов. Той е на 28 години, за последно е забелязан в гориста местност край с. Любен Каравелово, общ. Аксаково, където е бил на палатка с приятели. Съобщението за изчезването му е подадено в полицията на 25.08.2019 г. в 19,40 ч., а по данни на близки, е в неизвестност от около 04:00 ч. на 25.08.2019 г.

Описание: Иван Йорданов е около 180 см. със слабо телосложение, къса кестенява коса и брада. Лицето му е продълговато, очите - кафяви.

Облекло: Бил е облечен със синя тениска и къси панталони, зелено горнище, обут с маратонки.

На 26.08.2019 г. служители на ОД МВР – Варна, с помощта на служебно куче, служители от РД ПБЗН и служители то горското стопанство в с. Любен Каравелово са претърсваха района, в който за последно е забелязано лицето. В момента, 27.08.2019 г., група от над 40 служители на ОДМВР, служители от горското стопанство и граждани отново извършват претърсване в района. До момента Иван Йорданов не е установен.

От полицията апелират гражданите, които имат информация за местонахождението на Иван Йорданов Йорданов, да позвънят на телефон 112 или да подадат сигнал в най-близкото поделение на МВР.

Коментари

Задължително поле