Половинката на Илон Мъск пипна коронавирус

Певицата Граймс обича да шокира с нестандартните си изяви.

Певицата Граймс „се похвали“ в мрежата, последователите й се ядосаха

Приятелката на милиардера Илон Мъск, 32-годишната канадска певица Граймс, съобщи в профила си в Инстаграм, че се е заразила с коронавирус. Направи го по начин, който ядоса последователите й.

„Най-накрая хванах ковид, но, което е странно, аз се наслаждавам на болестта“, написа екстравагантната дама, без да уточнява дали Илон Мъск и 8-месечният им син с непроизносимо име, когото медиите наричат „малкия Х“, са пипнали заразата.

Мнозина осъдиха Граймс заради израза „най-накрая“, намирайки използването му за неуважение към тези, които прекарват тежко болестта или са изгубили свои близки от нея. Преди това самият Мъск беше критикуван, че поставя под съмнение ефективността на тестовете за ковид. Той разказа, че през ноември миналата година, когато имал леки симптоми на простуда, си е направил четири теста за един ден, в една и съща лаборатория, при една и съща сестра. Два от резултатите били положителни, два – отрицателни.

Граймс, чието рождено име е Клер Буше, има връзка с най-богатия човек в света от 2018 г. На 5 май 2020 г. тя му роди син, който е седмо дете за милиардера и първо за нея. Останалите деца на Мъск са от писателката Талула Райли, с която се жени и развежда два пъти.

Коментари

Задължително поле