Поп групата 4Magic: Снимахме "Вселена" цял нощ без почивка

Най-популярната момичешка музикална група в България 4Magic представи видеото към третата им песен "Вселена". С появата на цветния и атрактивен клип стана ясно, че Никол, Елия, Валентина и Елеонора са снимали кадрите цяла нощ, без почивка.

„Още докато създавахме „Вселена“ си представяхме клип с много цветове. Снимките на видеото бяха приключение, защото за първи път работихме цяла нощ без сън и почивка. Въпреки това, дори за миг не усетихме умора. Страхотен адреналин. Още повече, че боулингът е сред любимите ни занимания, което направи снимачния процес още по-приятен", споделят момичетата от 4Magic.

Режисьор на видеото към „Вселена“ е Павлин Иванов – Баш, а зад камерата е Андрей Андреев. Песента е пореден проект на момичешката банда, която спечели последния сезон на „Х Фактор“. Парчето е създадено от самите 4Magic и международен екип от автори по време на Sofia Songwriting Camp. Момичетата написват и българския текст. Сингълът ще се бори за челните позиции в родните и чуждестранните класации в две версии – българска и английска, като втората предстои да излезе до края на годината.

Коментари

Задължително поле