Посланикът на САЩ в ООН: Санкциите остават докато Русия не върне Крим на Украйна

Американският посланик в ООН Ники Хейли заяви, че санкциите срещу Русия няма да бъдат премахнати, докато Кримският полуостров е анексиран от Москва, предава AФП.

Хейли подчерта, че санкциите ще останат „докато Русия не върне контрола над полуострова на Украйна“.

„Ние искаме да подобрим отношенията си с Русия. Но заради тежкото положение в източната част на Украйна руските действия трябва да бъдат ясно и категорично осъдени“, отбеляза още Хейли.

Коментирайте от Фейсбук

Коментари (8)

  1. Тая е болна. Времето и е изтекло. Въобще не е в час. Да ходи да се застреля там където не минават хора.

    1. Марко, те за тези места си плащат наем. Кубинците специално не ги искат но има договор и те се съобразяват.

      1. САЩ владеят Гуантанамо повече от 1 век против волята на кубинците . Заливът на прасетата в Куба американците са го анексирали „…През 1898 година американците, уж помагайки на кубинските патриоти да се освободят от испанското господство, вкарват в Куба свои войски и завземат залива Гуантанамо. “ А колкото за плащането – чети :“…След революцията Куба се отказва от тези пари, обявявайки договора за позорен. Фидел Кастро е приел само веднъж такъв чек (през 1959 г. – първата година от неговото управление). Настоящото кубинско правителство смята присъствието на американците в Гуантанамо за нелегална окупация на този регион …“ А в Крим беше проведен референдум , на който 95% – рускоговорящи от цялото население на Крим , гласуваха за присъединяване към майка си Русия .

  2. Ето че всичко си идва на мястото. Цялата Сверхдержава беше трампирана от Доналд. Не само Крим и Донбас ще върнете, а и ще си платите за агресията срещу Украйна

  3. София, какво чакаш, грабвай пушката и заминавай за Донбас да помагаш. Аз от тук ще следя кога Крим ще бъде върнат на Украйна, само имай търпение.

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.