Посланикът ни в Словакия изпрати благодарствено писмо до кмета на Елена

Изображение: Община Елена

Извънредният и пълномощен посланик на Република България в Словашката република Йорданка Чобанова изпрати до кмета на Елена инж. Дилян Млъзев писмо, в което се изразяват сърдечни благодарности за съдействието, което управатана балканското градче е оказала на посолството ни в Словашката република във връзка с представянето на България на 23-то международно туристическо изложение „Словакиятур 2017“.

„С предоставените от Ваша страна, както и от страна на други общини в Българя рекламни материали, към които имаше огромен интерес от страна на словашката общественост, допринесохте за прекрасното представяне на България. Българският щанд бе посетен от голям брой словашки граждани, които проявиха голям интерес за посещение на страната ни. Като цяло, участието на България в туристическото изложение бе оценено много високо. С Ваша помощ страната ни бе представена достойно“, се казвав посланието.

В отговор кметът на Община Елена пък благодари за добрата оценка и изрази увереност, че ползотворното сътрудничество ще продължи и занапред с идеята повече словашки туристи да избират Еленския балкан като чудесно място за отдих, почивка и атракции.

„Словакиятур 2017“ се проведе от 26 до 29 януари в град Братислава. Това е най-престижното изложение в Словакия и се организира ежегодно от 1995 г. Тази година участваха над 350 изложители от 22 държави. На българския щанд бяха представени 13 български общини – Столична община, Асеновград, Банско, Бургас, Варна, Велико Търново, Елена, Созопол, Несебър, Пловдив, Поморие, Разлог, Самоков, както и Националното сдружение на общините и Министерството на туризма.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.