Посолството на САЩ в София затяга мерките за сигурност

От 1 юли посолството на САЩ в София няма да съхранява лаптопи и таблети в зоната за проверка на сигурността. Това става ясно от съобщение на посолството, публикувано във фейсбук.

„Ако пристигнете с лаптоп или таблет, няма да бъдете допуснати до Посолството и ще трябва да пренасрочите Вашето интервю/среща. Също така, силно препоръчваме да не носите големи чанти, като раници, куфари или пакети, тъй като няма складови помещения в района на Посолството“, се казва още в съобщението.

Не носете със себе си мобилни телефони или други електронни устройства (Blackberry, iPod и т.н.), тъй като те не са разрешени в рамките на посолството.
Хората, нуждаещи се от помощ, следва да се представят на охраната на входа, уточняват още от посолството на САЩ.

Коментирайте от Фейсбук

Коментари (2)

  1. Абе по-добре да си хващат пътя подлите краварски фъшкии и да не се връщат в България макя им боклуци. Да вземат верните си подлоги, които да им бъдат лакеи там на -г-ъ-з-а- на географията в САЩ.

  2. Правилнор ГОВНАРИТЕ от контри селота САЩ да се разкарват, това да не им е КУБА или Порто Рико , да се подиграват с българите!
    Вън мръсни негри !

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.