Вокалистът на „Продиджи“ Кийт Флинт се е самоубил

Фронтменът на легендарната британска банда „Продиджи“ Кийт Флинт е намерен мъртъв в дома си в Дънмоу, Есекс, днес, съобщава „Сън“.

Медици обясниха, че били повикани по сигнал за мъж в безсъзнание. Изпратена е линейка и хеликоптер. Мъжът бил открит мъртъв.

На мястото е пристигнала полиция. Първоначално информацията бе, че смъртта на музиканта засега не се разглежда като подозрителна и насилствена.

„Бяхме повикани заради опасения за състоянието на мъж на адрес в Брук Хил, Норд Енд, малко след 8.10 ч. сутринта. Отидохме и, за съжаление, 49-годишен мъж беше обявен за мъртъв на мястото. Неговите роднини са информирани. Смъртта му не се разглежда като подозрителна, ще има доклад за съдебните медици“, обясни говорител на полицията в Есекс.

По-късно обаче стана ясно, че Флинт се е самоубил, като информацията за това потвърди Лиъм Хаулет, който сформира групата през 1990 г. "Не мога да повярвам, че казвам това, но нашият брат Кийт е отнел сам живота си през уикенда. Аз съм в шок, разгневен, объркан и с разбито сърце...Почивай в мир, братко", написа той в инстаграм.

Групата "Продиджи" разпространи съобщение: "Потвърждаваме, дълбоко шокирани и тъжни, смъртта на нашия брат и най-добър приятел Кийт Флинт. Истински пионер, новатор и легенда. Винаги ще ни липсва".

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лайфстайл