Почина тотомилионер, отровил се с Б-58

Тотомилионерът Румен Пеовски посегнал на живота си заради алкохол и лоши приятели, твърдят съселяните му.

Животът му се сринал след запои и предателство от приятел

Спечелил дело за печалбата

В реанимацията на благоевградската болница издъхна тотомилионерът Румен Пеовски от село Покровник. 59-годишният мъж нарочно погълна селскостопанска отрова Б-58. Реаниматорите два дни се бориха за живота му, но не успяха да го спасят.

Историята на милионера е достойна за роман, защото парите не му донасят нито щастие, нито успех, а само проблеми. Жителите на село Покровник казват, че е стигнал до този край заради лоши приятели и алкохол. Пеовски бе безработен, когато през април 2017 г. печели с фиш за 1,20 лв. джакпота от 1,7 млн. лева.

Най-близкият му приятел по чашка Антон Ангелов обаче завежда дело с иск половината пари да се изплатят на него, защото бил дал 60 стотинки за фиша. На делото в съда свидетели твърдяха, че Пеовски говорил навсякъде, че печалбата била на двамата.

От парите дарил на детска градина, завел приятеля си на зъболекар, дал “Мерцедес” на авера си, купил му телевизор, хладилник, кафемашина.

Пеовски твърдял и че на купони незабелязано му слагали дрога в чашата с алкохол. Така започнал да буйства и два пъти бил в психодиспансер.

Делото бе спечелено от тотомилионера, но животът му се срина. Заради това той посегна на живота си, казват негови съселяни.

Коментари

Задължително поле