По-комфортен и икономичен превозвач за бизнес

Най-големият закрит шоурум за товарни автомобили у нас "Астреко Тракс" е домът на автомобилите IVECO.
Най-големият закрит шоурум за товарни автомобили у нас „Астреко Тракс“ е домът на автомобилите IVECO.
Новият модел IVECO Daily щади джоба на предприемачите с удължени сервизни интервали.
Новият модел IVECO Daily щади джоба на предприемачите с удължени сервизни интервали.

 

Новият модел на популярния бизнес автомобил за транспорт на пътници и стоки IVECO Daily направи официална премиера на българска земя. За събитието в най-големия закрит шоурум за товарни автомобили у нас „Астреко Тракс“ пристигнаха пет екземпляра от новото поколение – два товарни вана и три шаси-кабини. Всички са оборудвани с новите дизелови двигатели на IVECO, отговарящи на стандарта Евро 6. Купувачите могат да избират между 2,3-литров и 3,0-литров мотор, като мощността достига до 210 конски сили и 470 Nm въртящ момент при върховото изпълнение. Подобрените двигатели са станали с 8 % по-икономични в сравнение с предишните със стандарт Евро 5. Летвата по отношение на горивната ефективност е вдигната високо с инсталирането на новата интелигентна система Eco Switch Pro. Допълнителни икономии от 12% за собствениците ще осигурят вложените дълготрайни компоненти и удължени сервизни интервали.

Предприемачите ще имат по-лесен достъп и по-удобна връзка с автомобилите си благодарение на новото приложение Daily Business Up, съвместимо с Android и iOs. Чрез него шофьорът е винаги свързан и разполага с „помощник-водач“ и „бизнес-асистент“ на борда. Bluetooth връзка с автомобила се осъществява автоматично чрез новото цифрово радио и само за няколко секунди IVECO Daily се превръща в професионално работно място със свързаност.

Инженерите са се погрижили за комфорта на водача, който държи нов кожен волан и се настанява в седалки със сини тапицерии и нови подглавници от текстил и полиуретанова пяна. Обзавеждането е променено и вече разполага с до 18 практични отделения за съхранение на вещи.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.