Почина последният мъжки северен бял носорог

Юнкер в поздрав към Путин: Надявам се да използвате вашия 4-ти мандат за възстановяване на паневропейския ред за сигурност

Range Rover счупи рекорд на Ferrari 575 коня от двигател 5,0 V8

Готвят протест срещу турския президент Ердоган

Български и американски военни повишават подготовката си в съвместно ротно тактическо учение на учебен полигон „Ново село“

Лозан Панов потвърди: Писмото на Черния лебед е автентично

Румен Радев в Израел: Ще работим за възстановяването на преговорите в близкоизточния мирен процес

Повдигнаха обвинение на бивш началник на полицията в Асеновград за общо 7 престъпления

Дисциплинарната комисия наказа Каранга

Най-голямото куче в света тежи повече от 80 кг и е на 9 месеца

Изправят пред Темида домашен асистент, източил дебитната карта на колега

Война на дупките и в Шумен Ремонтират улици, тротоари и площадки за 2,5 млн.лв.

Русия предупреди Македония за негативните последствия от присъединяването на страната към НАТО

Двама загинали и двама ранени при взрив в молдовската столица Кишинев

Пътят Смолян – Мадан в района на Тикале ще остане затворен за 6 месеца

По темата “Лесни пари” пишат кандидат-студентите на изпита по журналистика в Софийския университет

Снимка: Софийски университет

По темата “Лесни пари” пишат кандидат-студентите на днешния изпит по журналистика от първата кандидатстудентска сесия в Софийския университет “Св. Климент Охридски” за учебната 2017/2018 година, съобщи пресцентърът на висшето училище.’

Виляна Панталеева от София изтегли темата “Лесни пари”, другите теми бяха “Пътят на Европа” и “Победи и загуби”.

Заместник-ректорът на Софийския университет проф. Ренета Божанкова пожела на кандидат-студентите да работят съсредоточено, но и с настроение, за да покажат всичко, което знаят. Тя ги призова да дадат възможност на знанията, разума и чувствата им да се проявят, защото е убедена, че днес те са дошли, за да победят в този конкурс и да станат студенти в Софийския университет.

Председателят на изпитната комисия доц. Ефрем Ефремов изрази убеждението си, че кандидатите “ще бъдат прекрасните цветя в букета на Факултета по журналистика и масова комуникация”, на голяма част от които на 1 октомври 2017 г. ще връчи студентските книжки.

Специалностите, за които кандидат-студентите могат да кандидатстват след успешно положен писмен и устен изпит, са – “Журналистика”, “Връзки с обществеността” и “Книгоиздаване”.

В 9.00 часа във Факултета по начална и предучилищна педагогика на СУ започна и конкурсният изпит за новата специалност “Музикални медийни технологии и тонрежисура”. Кандидат-студентите, които са подали заявления за явяване на изпита, са 13.

Изпитът е под формата на събеседване, на което кандидат-студентите представят портфолио с медийни реализации в един от посочените варианти и предоставени на стандартен звуконосител или личен лаптоп: аранжименти; звукозаписни проекти; рекламни клипове; ремикси и други. По време на събеседването се дискутира начинът на изработка, концепцията и изпълнението.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.