Жълт код за поледици в 9 области в страната

Цветан Цветанов: 800 са гражданите от Западните Балкани, които са се сражавали за ИДИЛ

Григор остава четвърти в света, тренира полугол за следващия турнир в Маями

Рублата поскъпна след изборите в Русия

Габрово става столица на магията Над 100 магове от 9 държави ще покажат своите таланти на “Магична Среща Златна Котка 2018”

Принц Хари без предбрачен договор Вярвал, че бракът му ще е продължителен

Енергия за 90 км/ч Култовият дребосък Isetta се възражда на ток

Търговската война на Тръмп Заетостта в американската икономика няма да се повиши, но ще растат цените на много стоки и услуги

Обречените усилия на госпожа Габриел

Агенцията по вписванията в София няма да работи с клиенти заради авария

Цветанов: Западните Балкани са акцент в работата на Европол (НА ЖИВО)

Във Враца започва повторният оглед на щетите от ураганната буря

Нено Димов: Протестите за Пирин са политическа кампания, която ще продължи до изборите

Шефът на Европол: 30 хиляди са потенциалните терористи в Европа

Битката между Русия и Запада на територията на България От перестройката до днес тя мина през пет етапа

Правителството ще управлява поне 3 години

На 27 април бе подписано коалиционното споразумение между ГЕРБ и ОП.

05-1Заклеването на новия кабинет на България беше извършено под влиянията на стабилния и много земен знак на Телец. Поради това основните насоки в политиката ще бъдат свързани с парите и икономиката.

Ще има обаче много задкулисни договори, много нови и същевременно прикрити ситуации. Това се определя от наранената в знака на Овен и 8 дом Венера. Всичко в икономиката и правосъдието ще бъде в ръцете на тайни договори, тайни споразумения, нелегитимни и задкулисни юридически отношения. Венера в 8 дом (свързан със Скорпион) е далеч от справедливостта и играта с открити карти. Господарката на материалния и финансов Телец разкрива символи, които са съвместими с думите манипулации, задкулисни войни, шантажи и измами. Това ще е в областта на здравеопазването, тежката химия, подземните богатства, газта, петрола, банките, митническия и и данъчен контрол.

Във всички тези сфери нещата няма да бъдат легитимни и още по-малко честни. Осми дом като цяло е обвързан с мрака и тайните. Той е символ на печалбата от обществените пари – здравна каса, пенсионни фондове, данъци, застрахователен бизнес. Управлява банките и кредитното дело. Всичко това ще е в центъра на дейностите на правителството.

Що се отнася до стандарта на хората, той ще се определя от външни фактори, които са предопределени както с работа в чужбина, така и относно чужди компании, които работят в България. През първата година от управлението дори ще има известно повишаване на доходите. Като цяло обаче това няма да доведе до съществена промяна за голямата част от населението.

Кабинетът ще има голяма активност

динамика и инициативност, макар и доста прикрити от обществените очи.

Пак поради тази причина икономически сътресения в следващите три години не се очакват. Всичко ще е зад кадър. Това важи и във военната и финансова сфера. Сътресенията ще бъдат на ниво коалиции, партньорски отношения, чести скандали в правосъдната и парламентарната (законодателна) сфера. От друга страна, това правителство няма да бъде ангажирано с решаване на военен или драматичен социален конфликт.

Във външната политика ще има определена стабилност, поне в следващите 3 години. Едва през 2020 г. ще започнат да се забелязват симптоми на проблеми и несигурност. Политическата ориентация, както и военната принадлежност на страната към НАТО си остават неизменими. Президентската институция няма да е изключение в тази посока.

Ситуацията във външната политика си остава гъвкава и доста хлъзгава към всички възможни партньори и ситуации. Присъствието на съвпадението на Уран и Меркурий в Овен разкрива гъвкавост, вълнения единствено на повърхността, адаптивност, бърза промяна на становища и мнения, но в края на краищата стабилност. Ще липсва твърда политика към когото и да е било. Така всяка изненада, която може да настъпи, ще бъде отиграна и стабилизирана по един по-задкулисен, хлъзгав и адаптивен начин.

Знакът на Телец ще предаде и сериозна стабилност на кабинета.

Момент на криза

може да се очаква в самия край на 2017 и началото на 2018 г. Това ще е момент на проблеми в коалицията и вероятни смени в министерства, партийни прегрупирания, скандали в юридическата област, проблеми в прокуратурата и съда.

След преодоляването на тази криза нещата ще се стабилизират за доста голям период. Съществена и голяма криза се очаква едва в началото на 2020 г. и около третия рожден ден на кабинета. Тогава нещата стават необратими и ще тръгнат към следващите предсрочни парламентарни избори в края на 2020 г. или началото на 2021 г. Така управлението на това правителство ще е поне 3 години.

Следващите парламентарни избори за съжаление ще съвпаднат със започващ много тежък период за България, който ще бъде отбелязан в началото на следващото десетилетие. Той е свързан с периода 2020-2021 г. Ще е характерен със заплаха за националната сигурност и големи икономически и финансови изпитания, стигащи до възможности за фалити.

Коментирайте от Фейсбук

Коментари (3)

  1. Ако знаеше za вестника и един много известен шаман от Африка щеше да напише същото. Kак точно пък такава червена фанелка избрахте?

  2. Не знам какво ще стане с азтроложка, която каже, че правителството ще се разпадне точно след една година.

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.