Празнични обръщения на пловдивския кмет и областния управител

Кметът на Пловдив Иван Тотев: 2016 година бе изключително успешна за града ни!

"Уважаеми госпожи и господа,

Скъпи съграждани,

Позволете ми от името на Община Пловдив и лично от свое име да Ви поднеса искрени благопожелания по случай Рождество Христово и Новата 2017 година. В очакване сме на най-обичаните и светли празници. Това са дни, в които ще бъдем заедно със семействата, приятелите и любимите си хора. С тях ще споделим радостта от успехите, изпълнени с надежда за новата година. За Пловдив 2016-а година бе изключително успешна. Градът ни заслужено получи редица международни и национални отличия, построихме много нови обекти,  приключихме важни проекти и започнахме други, ЗАЕДНО уверено вървим към изпълнението на стратегията за развитие на Пловдив като Европейска столица на културата  2019.

Промяната, която се случва в града ни, е благодарение на всеки един гражданин на Пловдив, а постигнатото е основание за по-високо самочувствие и повод да чертаем нови планове.

Уважаеми пловдивчани,

Нека посрещнем празниците, заредени с оптимизъм и добро настроение! Нека има повече доброта и човечност в отношенията помежду ни! Нека надеждата, радостта и любовта съпътстват дните Ви! Приемете сърдечните ми пожелания за мирна, здрава и щастлива 2017 година!

С уважение,

инж. Иван Тотев

кмет на Пловдив

Губернаторът на Пловдив Здравко Димитров: Нека бъдем по-смирени, по-щедри и обичащи!

Уважаеми жители на област Пловдив,

За мен е чест и удоволствие да отправя към Вас най-сърдечните си пожелания в навечерието на светлия християнски празник Рождество Христово и настъпващата Нова година. В нашия все по-забързан и динамичен живот Рождество Христово е един дългоочакван празник, който отново ще събере най-близките хора и ще отвори умовете и сърцата за надежда, съпричастност и вяра в доброто. Нека съумеем да съхраним в себе си ценностите на нашите предци, да бъдем по-смирени, по-щедри и обичащи, защото само така ще можем да се изправим пред предизвикателствата, които съпътстват живота ни. Искрено вярвам, че Новата 2017 година ще е по-щедра и изпълнена с ползотворни дела и успехи. Нека душите ни се изпълнят с доброта, а домовете - със здраве и благополучие!

ЧЕСТИТО РОЖДЕСТВО ХРИСТОВО!

БЛАГОДАТНА И ЩАСТЛИВА 2017 ГОДИНА!

ЗДРАВКО ДИМИТРОВ, Областен управител на област Пловдив

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Региони