Праисторическо приключение с вълци

Режисьор е Албълт Хюз

Приключенският епос “Алфа” („Alpha”) има за цел да разкаже една от многото възможни истории как още в праисторията човекът опитомява вълка, от който впоследствие произлизат абсолютно всички породи кучета, които имаме днес, припомня operationkino.net.

В края на миналата години от студиото Sony взеха решение да отложат премиерата, след като първият трейлър не беше приет особено топло. Сега, след известна почивка, рекламната кампания стартира отново и поставя акцент повече върху връзката между човека и животното, отколкото върху бруталната природа на опита за оцеляване преди хиляди години.

“Алфа” е дело на Албърт Хюз  един от братята близнаци Хюз, отговорни за “От Ада” и “Книгата на Илай”), а в центъра на историята е младеж, изигран от в Коди Смит-МакФий, който зрителите могат да познаят от заглавия като “Пътят”, “Зората на планетата на маймуните”, “Х-Мен: Апокалипсис”. По време на първия си лов момчето е тежко и изоставено от племето си, които го смятат за мъртво. В опита си да намери пътя обратно към дома, младежът се сприятелява с ранен вълк, който става негов съюзник в борбата за оцеляване в безжалостната пустош.

В ролите освен са Коди Смит-МакФий са още Наташа Малти, Леонор Варела, Йоханес Хаукур Йоханесон, Йенс Хултен, Мерседес де ла Зерда и др.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Кино