Прандели бесен на играчите на "Валенсия"

Valencia's Italian coach Cesare Prandelli gestures from the sideline during the Spanish league football match between Valencia CF and FC Barcelona at the Mestalla stadium in Valencia on October 22, 2016. / AFP PHOTO / JOSE JORDAN

Старши треньорът на "Валенсия" Чезаре Прандели даде ясно да се разбере, че никой в тима няма гарантирано място и през пролетта. Италианският специалист се закани да изгони всеки, който покаже липса на мотивация.

"В този момент съм много ядосан и разочарован. Вече два месеца работя с високо вдигната глава, мотивация и желание отборът да се развива. Искам да видя как играчите се борят и страдат за тази фланелка! Преди да говорим за трансферния прозорец искам да видя желанието на играчите да се борят за фланелката. Тези без характер и желание да се борят - вън! Проблемът не е в тактиката, а в характера", обяви бившият селекционер на Италия.

След 14 кръга в Примера "прилепите" се намират на незавидното 17-то място с равен брой точки със "Спортинг" (Хихон), който е сред изпадащите.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол Свят