Пребиха баща и син при скандал на пътя

Снимка: Архив

Двама млади мъже са задържани от полицията в Нова Загора за извършването на тежък побой над баща и син в Нова Загора, съобщиха от полицията.

Инцидентът е станал на 11 януари, в индустриалната зона на града. Задържаните са пътували с каруца по черен път в района. Скандалът възникнал между тях и пътуващите в лек автомобил заради отнето предимство. Пътниците в каруцата пребили хората от колата - мъж на 59 и синът му на 31 години. Използвали са дървени колове. Пострадалите са настанени по спешност в областната болница в Сливен. Бащата е с тежка травма на черепа и други наранявания, в реанимация, състоянието му е критично, има опасност за живота. Синът му е изведен от реанимацията след лекарска интервенция. На 13 януари вече е бил контактен, в съзнание и е преместен в друго отделение на болницата.

Криминалистите от Нова Загора са издирили и задържали извършителите - В.А. на 32 г. от старозагорското градче Раднево и Х.А. от Нова Загора. Те са направили пълни самопризнания. Образувано е досъдебно производство.

Коментари

Задължително поле