Изправят на съд рецидивист обрал старица и опитал да я изнасили

Изправят на съд 40-годишен рецидивист от Габрово, който нападнал старица, задигнал парите и и опитал да я изнасили. Обвинението срещу Светослав Н. е за злодеянието, което извършил на 8 ноември миналата година. Той нахлул в дома и, направил опит да се съвкупи с жена и упражнил сила и заплахи. Нанесъл й множество удари в лицето и я заплашил с нож.

Светослав Н. се промъкнал в жилището на самотноживеещата жена в габровско село като откъртил метална пръчка от прозорец. След като се озовал в къщата и, той претършувал стаите и свил 190 лева отспестяванията на бабата .

Обвиняемият живеел под наем в къща в селото. На 7 ноември пил алкохол в магазин в центъра , а след това продължил да пие ракия в къщи. Малко след полунощ излязъл от дома си и отишъл до дома на пострадалата с цел да влезе вътре и да вземе пари. Прескочил оградата, със сила дръпнал и отворил крилото на прозореца и влязъл вътре. Проверил  различни стаи и накрая влязъл в спалнята, където възрастната жена спяла,  легнал до нея в леглото и започнал да я целува. Пострадалата се събудила и уплашена от  мъжа с маска на лицето се развикала. Тогава обвиняемият я блъснал, казал й да мълчи, тъй като щял да я пребие, започнал да й удря, свалил до бедрата панталоните и бельото си. Въпреки съпротива на жената се опитал да се съвкупи с нея, но не успял, тъй като нямал ерекция. През цялото време  запушвал устата й, за да не вика, заплашил я с нож, че ще я убие и я попитал къде са парите й. След като стопанката му посочила къде къта пенсията си, обвиняемият взел всичките и пари до стотинка и си тръгнал.

Светослав Н. е осъждан . По искане на прокуратура е с взета мярка за неотклонение „ задържане под стража“.

Предстои насрочване на делото за разглеждане от съда.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.