Председателят на фондация „Ханс Зайдел“ Урсула Менле към Борисов: ГЕРБ постигна икономически успех

Снимка: ГЕРБ

Председателят на фондация „Ханс Зайдел“ Урсула Менле изпрати поздравителен адрес до председателя на ГЕРБ Бойко Борисов по случай победата на ГЕРБ на парламентарните избори, съобщават от пресцентъра на партията.

„Много българи от гражданско-консервативния спектър вече откриха своята политическа родина в ГЕРБ, за да участват в европейското развитие на България и да градят нейното бъдещо благополучие“, се казва в писмото.

Според педседателя на фондация „Ханс Зайдел“ четвъртата поредна изборна победа на парламентарни избори на ГЕРБ е най-доброто доказателство за политическия, икономическия и обществения успех на партията. „Това може да Ви даде увереност смело да продължите започнатите реформи.

Искам да пожелая на Вас и на Вашата партия и за в бъдеще много успехи в усилията Ви за стабилно и ефективно правителство на България“, заявява Менле.

Председателят на фондация „Ханс Зайдел“ Урсула Менле подчертава в писмото си до Борисов, че фондацията винаги е имала последователно и надеждно сътрудничество с ГЕРБ в добри и в трудни времена. „Винаги сме се стремили да осигурим устойчива подкрепа на инициативите Ви за реформи. Аз лично ще направя всичко възможно за това и в бъдеще фондация „Ханс Зайдел“ да участва в укрепването на едно демократично общество, ръководено от ценностите на правовата държава“, се казва още в поздравителния адрес.

unnamed-4

Коментирайте от Фейсбук

Коментари (2)

  1. Урсула икономически успехи за мафията, боко, цветелина и други крадци, за народа беднотия и мизерия. Какви успехи виждане – те са само за вас – хората на властта. Време е Народа да се събуди, стига вече!

  2. „Винаги сме се стремили да осигурим устойчива подкрепа на инициативите Ви за реформи.
    Подкрепата е видна отвсякъде – пари, пари и пак пари, за да може ББ да диша спокойно.
    Реформите са ясни – разруха и бедност до дупка.

    Аз лично ще направя всичко възможно за това и в бъдеще фондация „Ханс Зайдел“ да участва в укрепването на едно демократично общество, ръководено от ценностите на правовата държава“
    ЦЕННОСТИТЕ пък са видни и от слепите – подкупна и продажна съдебна система, която угодничи на силните на деня и в която има вече роднини от трето поколение. Грантовете за съдебната система са публична тайна, а иначе, предназначението им е за „укрепване на законността“ в ползу НЕМУ.

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.