Представят в Павликени постиженията на България за 10-годишното и членство в ЕС

Постиженията на България за 10-годишното й членство в Европейския съюз и ползите от Българското председателство на Съвета на ЕС представят на концерт в Павликени. Събитието е част от съпътстващата програма за Празника на яйцето, който ще е в събота. Това обяви кметът на община Павликени инж. Емануил Манолов.

"Музикалното събитие ще е на 27 април от 19,30 часа в парк "Кирил Ракаров" и ще протече под мотото „Европа на гражданите – празник на гражданите“. То е част от програмата с официални изяви, които съпътстват Председателството на България на Съвета на Европейския съюз", обясни градоначалникът.

Инж. Манолов информира, че на концерта ще има подгряваща група.

"Тя е една от най-новите рок групи в Павликени, която бележи прогрес в последните месеци и има много участия – формацията „Вагабонти“. След тях вокалът на "Тангра" Стенли с неговата група ще изпълнява песни от репертоара на "Тангра", допълни инж.Емануил Манолов.

По време на концерта, преди и след него, публиката ще бъде запозната с постиженията на България за 10-гоишното й членство в ЕС, както и с ползите от Председателството и какво предстои пред съюза.

Коментари

Задължително поле