Премиерът: В ремонта на Зимния дворец щяха да потънат 50 млн. лв., а ние го направихме за 5 млн.

В ремонта на Зимния дворец щяха да потънат 50 млн. лв., а ние го направихме за 5 млн. Това каза пред журналисти министър-председателят Бойко Борисов, който посети новоремонтирания Зимен дворец.

„Ние не създаваме напрежение и по никакъв начин не искаме да го създаваме. Президентът отиде, присъства на волейбола във Варна, аз не отидох на нито една среща. Отиде на гимнастиката, аз не отидох на нито една среща. Какво искате повече да кажа? Какво сме направили ние срещу президентската институция? Единствените, които ни нападат, са те. Аз по никакъв начин никога не съм ги напада", коментира премиерът.

"Всеки един народ сам определя съдбата си и можем само да кажем, че подкрепяме нашите съседи по пътя към ЕС и НАТО, защото ние сме в това семейство", допълни министър-председателят.

„Оттам нататък според мен да даваш съвети или акъл на един народ не е по никакъв начин не само правилно, пък не е и дипломатично, а и не е честно. Оставам на македонските политици да преценят по какъв път да вървят след референдума, а ние всячески сме ги подкрепяли и ги подкрепяме по пътя за ЕС и НАТО“, коментира премиерът Бойко Борисов.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Политика