Премиерът Борисов за разбитата група за телефонни измами: Вече не се работи само с мулетата, а с цялата престъпна схема

Според министър-председателя количествата задържана дрога са най-достойният отговор на твърдения за работата на службите

Вече не се работи само с мулетата, а с цялата престъпна схема. Надявам се да могат да се отнемат имоти на тези хора, за да бъдат овъзмездени жертвите, не знам дали го позволява законът. Това каза премиерът Бойко Борисов на Национално съвещание на ръководството на МВР.

„Сърцераздирателно е да виждаме как възрастни хора дават спестяванията си“, коментира Бойко Борисов.

„Продължаваме да работим. Много колеги работиха добре. Тези, които бяха в Румъния и сега се прибират, свършиха изключително добра работа“, изтъкна Борисов.

Рекордни са задържаните количества хероин, марихуана, кокаин и синтетична дрога. За контрабандата на цигари се знае, че я свалихме под 5%, заяви още министър-председателят.

Според него количествата задържана дрога са най-достойният отговор на твърдения за работата на службите. „Фактите и количествата задържани наркотици са налице“, подчерта премиерът.

„Искам да кажа на медиите, че този път, старата наша слабост да побързаме да се похвалим, вече я преодоляха колегите“, каза още Бойко Борисов.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от България