Премиерът Борисов към актива на ГЕРБ и СДС: Забранявам ви да говорите с омраза (СНИМКИ)

Снимка: Цветан Томчев

За хората от БСП апартаментите не са проблем. Те са свикнали да живеят в резиденции, но лошо ни удариха. Надявам се да е голяма обица на ухото. Забранявам ви да се вкарвате в говоренето с омраза. Това каза премиерът и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов в обръщението си към своите по време на представянето на общата евролиста на ГЕРБ и СДС.

Борисов припомни старата поговорка „Откъдето е жената, от там е родата” по повод на фамилните имена на Мария Габриел и Ева Майдел и атаките по тази линия от страна на БСП.

„Изборите за Европейски парламент винаги са минавали под мотото, че не са важни и че „пращаме в Брюксел чиновници”, каза Борисов. Но припомни битката, която месеци водиха евродепутатите срещу пакета „Мобилност”, който е в ущърб на българските превозвачи.

"Няма да говоря повече за БСП. По ми е жал за онези другите отдясно, които ще се борят срещу нас. Тяхната задача е да върнат БСП на власт", коментира още Борисов.

"Аз нямам съмнение, че тази листа е по-добра от всяка една. В нея има интелигентни, млади, знаещи, можещи и красиви хора", подчерта той.

С всичките си грешки продължаваме да сме първа политическа сила, защото си понасяме наказанията, взимаме си забележка и продължаваме. Който не работи той не греши. Удариха ни лошо, понесохме си шамара и искам оттук да излезем силни и обединени, призова Борисов.

От своя страна Румен Христов, председател на СДС заяви, че обединението за европейските избори е повече от логично. А прогнозните му резултати са за 8 евродепутати в семейството на ЕНП.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Политика