Посланик Херо Мустафа се поклони пред Незнайния войн

Емигранти изпратиха на близките си 731 млн. евро

Цар и княз валидираха картичка Инициативата е на Румен Петков

Момиче почина в гимназия в Димитровград Трагичният инцидент е станал в час по физическо

Михаил Касабов – президент до конгрес

БАБХ изтегли от пазара над 250 кг пушена риба от Румъния, заразена с листерия

Веселин Марешки оправдан на първа инстанция за изнудване и заплахи Приятели на ищеца окупираха съда с плакати и викове "Мафия" и "Продажници"

Скандален италианец: Със сър Алекс уговорихме мач, дадох му „Ролекс“

Изоставиха бебе пред петричката болница

Енергийният министър инспектира нова инфраструктура за стъкларските заводи в Търговище

Експлозия в джамия в Афганистан уби най-малко 28 души и рани десетки

Димитър Радев: Решението за еврото е стратегическо, а не конюнктурно

Камери спряха грабежите в Слънчев бряг Над 300 покриват 80% от територията на най-големия курорт у нас

Борисов на проверка на новостроящия се лъч на метрото (ВИДЕО)

Министър-председателят Бойко Борисов инспектира с кмета на София Йорданка Фандъкова изграждането на метростанцията от третия лъч на метрото при бул. „Патриарх Евтимий“.

На обхода, който продължава и в момента, присъстват и министърът на транспорта Ивайло Московски и шефът на „Метрополитен“ инж. Стоян Братоев.

Братоев запозна премиера с извършената работа до момента и посочи какви са конкретните срокове за изграждането на всяка една станция.

„Искам да благодаря на европейската комисия, която установи колко добре работи екипът тук и държавата. Видя икономиката ни и отпусна нови над 200 млн. Така над 800 млн. отиват за третия лъч”, заяви Борисов.

„Виждате и нещо, което, ако е било лесно, е щяло да бъде направено преди много години. Искам да поздравя и Братоев и Московски и всички, които работят по тази програма. Скоро ще видим къртицата на Александровска болница. Другият октомври вече къртицата ще излезе долу на театър София. Мисля, че това ще е огромно предимство на столичния град пред всички останали, защото ще даде най-бързият и чистият транспорт. Още година и нещо търпение ни трябва. Фирмите работят и събота и неделя дори. Колега, Братоев, поздрави ги всичките, които работят всеки ден”, заяви Борисов.

Проверка във връзка с дейностите по изграждане на метростанцията при бул. "Патриарх Евтимий", София

Публикувахте от Бойко Борисов в 10 юни 2017 г.

 

 

Коментирайте от Фейсбук

Коментари (2)

  1. Сега парцала Борисов е вдигнал мерника на 18-те милиарда евро блокирани във Валутния борд, като ги открадне тях,ще открадне и метрото, ще го даде на концесия на световно неизвестна фирма, а тя ще бъде негова.

  2. Умберто Еко: Според мен България е една умираща, изчезваща държава, чието общество е загубило способността си да реагира адекватно на наглостта на подлеците, наметнали върху си наметалата на демокрацията и пазарната икономика и представящи се за политици и бизнесмени. Нима е възможно в 21 век, в пределите на Европа, изграждането на пътища и метро да бъде считано като огромно постижение, откриването на пречиствателни станции, обновяването и ремонтирането на различни сгради да бъде значимо събитие? Та това са нормални функции на държавата. Какво значимо достижение е това да асфалтираш път, докато другите строят космодруми, изследват космоса, създават иновации и развиват модерни технологии? Можеш ли да се хвалиш, че по улицата няма дупки, докато по тротоарите не можеш да вървиш? Че строиш църкви, а закриваш болници? Че прокарваш пътища, докато се обезлюдяват градове и села?

Коментарите са заторени

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.