Преслава - най-следваната фолк звезда в Инстаграм

Преслава има над 600 хиляди последователи и често споделя кадри от ежедневието си.

След нея е вечната й конкурентка за върха - Галена

Хитови изпълнители с над половин милион последователи

Ариана Гранде отбеляза рекорд с 200 милиона после­­дователи

Преди дни певицата Ариана Гранде отбеляза рекорд като стана първата жена в света с 200 милиона последователи в Инстаграм. Макар и мащабите на фенската любов у нас да са далеч по-скромни, фолк звездите са сред най-следваните популярни дами. Ето кои са най-харесваните звезди от “лекия жанр” в социалната мрежа за снимки. Със своите 600 000 последователи, Преслава от години държи първото място.

Изпълнителката на “Беден в сърцето” до момента има малко над 2 900 поста, с които провокира любопитството на потребителите. Снимките є са доста разнообразни като тематика и визия, а в едни от последните публикации, дори я видяхме като булка. Преслава често споделя и лични моменти с дъщеря си Паола и любимия си Павел.

Голям е и интересът към профила на Галена в Инстаграм, който е следван от 498 500 последователи. Тя също е доста активна и е истински инфлуенсър със своите близо 2 000 поста.

Третото място е Андреа, която макар вече и да е извън редиците на най-голямата музикална компания, може да се похвали с близо 350 хиляди последователи. След нея е колежката й от “Ара Мюзик” Алисия, която има над 307 хиляди последователи.

Малко след това се нарежда Емилия, която следват 293 хиляди души. Напоследък певицата е доста активна и пуска атрактивни снимки почти всеки ден.

Независимо че има само 408 поста, Галин е твърдо на шеста позиция със своите 266 хиляди последователи. Той генерира голям интерес със сторитата си, с които винаги успяват да провокират феновете. Седма се нарежда Емануела, която има 287 поста, но затова пък те са привлекли 256 хиляди потребители, които я следват.

Следващи в списъка с най-следвани попфолк изпълнители са Цветелина Янева, Азис, Фики, Анелия, Джена и Яница.

Коментари

Задължително поле