Преслава подгонена от варан в Тайланд (ВИДЕО)

Фолк звездата Преслава, която от няколко дни е на почивка в Тайланд с любимия, се "похвали" в Instagram за близката си среща с варан, който я подгонил докато се разхождала.

От страх певицата побягнала и дори хвърлила чантата и телефона си на земята, и именно тогава нейният мъж Павел грабнал камерата и заснел всичко.

Ето какво написа самата Преслава за случката:

"ШОК! Реших да споделя това видео с вас, което всъщност имам благодарение на Павел. Нали не мислите, че аз съм тичала да го снимам ?! Е, да, тичах, но в обратна посока, след като мина на по-малко от метър пред мен. И добре, че от ужас и уплаха съм си хвърлила чантата, че да вземе телефона и да го заснеме. Сега като се замисля, може би е трябвало да снима мен, щяхте да се посмеете на мой гръб, но най-вероятно съм развила такава скорост, че бързо съм изчезнала от погледа му. P.S Страх лозе пази!", гласи видеото, публикувано в Instagram.

 

View this post on Instagram

 

ШОК ??? Реших да споделя това видео с вас, което всъщност имам благодарение на Павел. ?? Нали не мислите, че аз съм тичала да го снимам ?! ? Е, да, тичах, но в обратна посока, след като мина на по-малко от метър пред мен. ? И добре , че от ужас и уплаха съм си хвърлила чантата, че да вземе телефона и да го заснеме. ??? Сега като се замисля, може би е трябвало да снима мен, щяхте да се посмеете на мой гръб, но най-вероятно съм развила такава скорост, че бързо съм изчезнала от погледа му. ?? P.S Страх лозе пази! ?✌️? #preslava #shock #attention #danger #varan #varanus #thailand #kohsamui #island #banyantree #? #?

A post shared by Preslava (@preslava_official) on

Коментари

Задължително поле