Преслава проговори за операцията на носа си

Певицата разкри защо я е направила

След като през последните месеци носът на Преслава се превърна в истинско медийно събитие, поп фолк дивата най-сетне реши да разкрие истината за ринопластиката, на която се подложи.

"Понеже в медиите се пишат само 'истини' за мен, днес мисля да дам интервю лично на вас? Започва рубриката 'Вие питате - Преслава отговаря!' Искрено и самоиронично", обърна се певицата в Instagram стори към феновете си.

Едни от първите въпроси от нейните последователи, разбира се, бяха насочени към операцията на носа й: "Харесваш ли си новия нос?", на което Преслава отговори положително.

Последва и друг въпрос, свързан с причината певицата да се подложи на ринопластика, а отговорът й определено дойде като изненада.

Оказва се, че ринопластиката е направена главно заради здравословен проблем на Преслава, а не по нейн каприз, както предположиха родни медии.

Необходимостта от оперативна намеса и желанието й да коригира формата на носа си, тя избира да съчетае в една операция, и така хем да се погрижи за здравето си, хем д се чувства по-уверена в кожата си.

Изпълнителката допълни още, че снимките от операционната , плъзнали в онлайн пространството, са "поредната безобразна лъжа" на медиите и това всъщност не е тя.

 

 

Коментари

Задължително поле