Престъпници пак атакуваха Флойд Мейуедър

Престъпници не спират да тормозят най-скъпоплатения боксьор в света. Флойд Мейуедър пристигна в Бирмингам, за да се срещне със свои фенове в търговски център. Но миниванът, с който акостира в града, бе запален умишлено. Автомобилът е изгорял напълно. След инцидента американският боксьор отмени ангажиментите си и в Лондон, където имаше намерение да отседне.

Преди седмица пък крадци влязоха в дома на боксьора в Лас Вегас и задигнаха скъпоструващии предмети, включително и колекционерски часовници на обща стойност 120 000 паунда.

На професионалния ринг Мейуедър има 49 победи, от които 26 с нокаут и нито едно поражение. Той е световен шампион в 5 различни категории. А на 2 май 2015-а за победата си над филипинеца Мани Пакиао заработи рекорден хонорар в историята на бокса - 210 млн. долара. През септември същата година американецът сложи край на кариерата си.

Британецът Дейвид Хей претърпя операция на ахилеса и ще се възстановява 6 месеца. Бившият №1 в света при супертежките получи травма в мача със сънародника си Тони Белю.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Спорт