България бележи рекорд в ръста на броя на затворниците в Европа

Доналд Тръмп все още не е поздравил Владимир Путин за преизбирането му

Криминалисти разкриха две оранжерии за отглеждане на марихуана в София

Почина бившият кмет на Банско Александър Краваров

Пясък на пътя причинил катастрофата на автобуса с българските туристи, твърди египетският шофьор

Затвориха детското отделение на Сандански поради липса на медици

Свлачища се активизираха в родопски села, застрашават хора и къщи

Плувци предлагат изграждането на 50-метров общински плувен комплекс в Търново Треньорите виждат съоръжението в района на Старо военно училище

Представят поетичен спектакъл за Мина в Елена

Снимка на деня: Отстраняват дърво, рухнало след бурята в София

Хванаха 1200 кг тютюн за наргиле за 600 хил. лв. без документи на “Капитан Андреево”

Села без ток и закъсали тирове в Шуменско

Марк Зукърбърг загуби над 6 млрд. долара заради скандала с изтичането на данни на потребители

Петко Венелинов: Исках да стана лекар, но припадам от кръв Нямам нищо общо с героя ми Станислав от „Скъпи наследници” по bTV, категоричен е актьорът

Неизвестни обраха камион с компютърни компоненти

Престъпно е в социалната сфера да се обещават неща, които няма да се изпълнят

Високият процент на сивия сектор в икономиката, преди първото правителство на Бойко Борисов е една от причините пенсиите ви да не са достатъчни. Вие знаете, че средствата в бюджета са от осигуровките на работещите, а когато техните доходи са скрити, социалните фондове са празни. Това каза в Старческия дом във Велико Търново кандидатът за народен представител Росица Димитрова, четиринадесета в листата на ГЕРБ. Тя подчерта, че сред приоритетите в следващия управленски мандат на партията е прекратяването на злоупотребите със социални помощи, за да има повече средства за интензивно подпомагане на хората в нужда. Росица Димитрова бе категорична, че само ГЕРБ може да гарантира стабилна пенсионна система и да продължи политиката си на специална грижа към децата, хората с увреждания и възрастните.

Тя увери присъстващите, че програмата на ГЕРБ е реална и изпълнима, защото средствата за уязвимите групи могат да дойдат само ако има икономически ръст, какъвто бе постигнат при правителството на Борисов. Росица Димитрова даде за пример множеството социални услуги, които се предлагат в общината, благодарение на доброто сътрудничество между местна и централна власт.

„А когато парите не стигат за всичко, поглеждаме към европейските програми. Затова е важно те да са отворени за нашата държава, защото разчитаме на европейската солидарност”, допълни четиринадесетата в листата на ГЕРБ.

„Вие сте богинята на социалните дейности”, каза на Роси възрастна жена от дома. „За мен като човек, посветил се на социалната кауза е грозно и престъпно в социалната сфера да се обещават неща, които няма да се изпълнят, а точно това правят нашите опоненти”, коментира Росица Димитрова.

Благодарение на икономическия ръст, който бе постигнат от правителството на ГЕРБ, аз имах възможност да увелича двойно заплатите на хората, които работят в моята фирма, а с това се увеличават осигуровките и данъците, които пълнят хазната, заяви кандидатът за народен представител Станислав Стоянов, седми в листата на партията.

Любимият на всички актьор Георги Мамалев призова възрастните хора да подкрепят листата на ГЕРБ, с номер 11 в бюлетината. Те от своя страна благодариха на кандидатите за народни представители, за това че са имали възможността да се повеселят с големия Мамалев.

Избори 2017. Платено съдържание. Купуването и продаването на гласове е престъпление.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.