Тръмп ще призове Ердоган за „деескалация на ситуацията“ в Африн

Жителите на айтоското село Мъглен ходят в кал близо десетилетие заради недовършена канализация

33 загинали и над 70 ранени при терористично нападение в Бенгази

В София са направени обработки със смеси срещу заледяване

Хеликоптери евакуираха 150 души в Италия след падане на лавина

Въздушни удари на САЩ са ликвидирали близо 150 терористи от ИДИЛ в Сирия

Путин и Ердоган обсъдиха ситуацията в Сирия и операцията на турската армия в района Африн

Шефът на ЦРУ: Северна Корея е все по-близо до момента, в който може да застраши САЩ с ядрено оръжие

Между солта и пепелището Поетът Георги Ангелов издаде две нови книги

Откриха изложба на съвременно българско изкуство в Европейския парламент

15-годишен е открил стрелбата в училището в Кентъки Загинали са момче и момиче

Румен Порожанов: Земеделските производители трябва да получават справедлива цена за продуктите си

България на 56 място в класация на най-добрите страни в света

Скандал със зетя на Орбан може да струва на Унгария €43,7 млн. ОЛАФ готви глоба на Будапеща за злоупотреба с еврофондове

Фалстарт на делото срещу Ченалова

Престъпно е в социалната сфера да се обещават неща, които няма да се изпълнят

Високият процент на сивия сектор в икономиката, преди първото правителство на Бойко Борисов е една от причините пенсиите ви да не са достатъчни. Вие знаете, че средствата в бюджета са от осигуровките на работещите, а когато техните доходи са скрити, социалните фондове са празни. Това каза в Старческия дом във Велико Търново кандидатът за народен представител Росица Димитрова, четиринадесета в листата на ГЕРБ. Тя подчерта, че сред приоритетите в следващия управленски мандат на партията е прекратяването на злоупотребите със социални помощи, за да има повече средства за интензивно подпомагане на хората в нужда. Росица Димитрова бе категорична, че само ГЕРБ може да гарантира стабилна пенсионна система и да продължи политиката си на специална грижа към децата, хората с увреждания и възрастните.

Тя увери присъстващите, че програмата на ГЕРБ е реална и изпълнима, защото средствата за уязвимите групи могат да дойдат само ако има икономически ръст, какъвто бе постигнат при правителството на Борисов. Росица Димитрова даде за пример множеството социални услуги, които се предлагат в общината, благодарение на доброто сътрудничество между местна и централна власт.

„А когато парите не стигат за всичко, поглеждаме към европейските програми. Затова е важно те да са отворени за нашата държава, защото разчитаме на европейската солидарност”, допълни четиринадесетата в листата на ГЕРБ.

„Вие сте богинята на социалните дейности”, каза на Роси възрастна жена от дома. „За мен като човек, посветил се на социалната кауза е грозно и престъпно в социалната сфера да се обещават неща, които няма да се изпълнят, а точно това правят нашите опоненти”, коментира Росица Димитрова.

Благодарение на икономическия ръст, който бе постигнат от правителството на ГЕРБ, аз имах възможност да увелича двойно заплатите на хората, които работят в моята фирма, а с това се увеличават осигуровките и данъците, които пълнят хазната, заяви кандидатът за народен представител Станислав Стоянов, седми в листата на партията.

Любимият на всички актьор Георги Мамалев призова възрастните хора да подкрепят листата на ГЕРБ, с номер 11 в бюлетината. Те от своя страна благодариха на кандидатите за народни представители, за това че са имали възможността да се повеселят с големия Мамалев.

Избори 2017. Платено съдържание. Купуването и продаването на гласове е престъпление.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.