Отстреляха диво прасе с африканска чума в област Русе

Симеон Сакскобургготски: Добрите отношения между България и Гърция допринасят за хармонията в региона

Оставиха в ареста пияния водач, убил двама при катастрофа в Пловдив

Орбан: Ако Турция пусне бежанците, ще трябва да използваме сила, за да защитим границите си

Транспортират в „Пирогов“ 16-годишна, пила по греша сода каустик

Аз-приятелят като поетическа сплав

Доведеният син на Стефан Данаилов: Лекарите го поставиха в медикаментозна кома, за да не се мъчи

Рекорден брой от 196 150 посетители отчита музей „Етър”-а в Габрово Статистиката е за деветте месеца на годината

Китай: С Вашингтон сме в „първа фаза“ от изготвянето на търговското споразумение

Осигуровки за шефове в няколко фирми

Верижна катастрофа затруднява движението край Мездра в посока столицата

Джина Стоева и Ивена отново запяха заедно

Външно: Препоръчваме на българите да не пътуват до Каталуния заради протестите, опасността е голяма

Престъпно е в социалната сфера да се обещават неща, които няма да се изпълнят

Високият процент на сивия сектор в икономиката, преди първото правителство на Бойко Борисов е една от причините пенсиите ви да не са достатъчни. Вие знаете, че средствата в бюджета са от осигуровките на работещите, а когато техните доходи са скрити, социалните фондове са празни. Това каза в Старческия дом във Велико Търново кандидатът за народен представител Росица Димитрова, четиринадесета в листата на ГЕРБ. Тя подчерта, че сред приоритетите в следващия управленски мандат на партията е прекратяването на злоупотребите със социални помощи, за да има повече средства за интензивно подпомагане на хората в нужда. Росица Димитрова бе категорична, че само ГЕРБ може да гарантира стабилна пенсионна система и да продължи политиката си на специална грижа към децата, хората с увреждания и възрастните.

Тя увери присъстващите, че програмата на ГЕРБ е реална и изпълнима, защото средствата за уязвимите групи могат да дойдат само ако има икономически ръст, какъвто бе постигнат при правителството на Борисов. Росица Димитрова даде за пример множеството социални услуги, които се предлагат в общината, благодарение на доброто сътрудничество между местна и централна власт.

„А когато парите не стигат за всичко, поглеждаме към европейските програми. Затова е важно те да са отворени за нашата държава, защото разчитаме на европейската солидарност”, допълни четиринадесетата в листата на ГЕРБ.

„Вие сте богинята на социалните дейности”, каза на Роси възрастна жена от дома. „За мен като човек, посветил се на социалната кауза е грозно и престъпно в социалната сфера да се обещават неща, които няма да се изпълнят, а точно това правят нашите опоненти”, коментира Росица Димитрова.

Благодарение на икономическия ръст, който бе постигнат от правителството на ГЕРБ, аз имах възможност да увелича двойно заплатите на хората, които работят в моята фирма, а с това се увеличават осигуровките и данъците, които пълнят хазната, заяви кандидатът за народен представител Станислав Стоянов, седми в листата на партията.

Любимият на всички актьор Георги Мамалев призова възрастните хора да подкрепят листата на ГЕРБ, с номер 11 в бюлетината. Те от своя страна благодариха на кандидатите за народни представители, за това че са имали възможността да се повеселят с големия Мамалев.

Избори 2019. Платено съдържание. Купуването и продаването на гласове е престъпление.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.