Вениамин, Симона, Тодор и Ивана отпаднаха след първия концерт на живо в „Гласът на България“

Тино от „Гласът на България“ вкара чалга хит във филм на Тарантино

Лекуват в „Пирогов“ момче, поразено от токов удар в Северна Македония

Клуб на БГ професионалисти превзема Вашингтон Организацията помага на сънародниците ни да се реализират по-добре в Америка

Битката на финалистите в „Гласът на България“ започна

Британски алпинист загина на слизане от Еверест

Амелия Личева – във фокуса на Българския П.Е.Н.-център

Текстописецът и продуцент Крис Янг пред “Труд”: Дара е енергийно торнадо

51-годишен мъж, изпаднал в мозъчна смърт, стана донор на черен дроб Мъжът е приет във Великотърновската болница с тежка травма

Запорираха сметки и имоти на кмета на Септември Марин Рачев и съпругата му

Откриха ДНК следи от заподозрения за експлозията в Лион

Без тениска на бала, моля! Благотворителността ви да е по мярка…

Българка в Лион: В момента, в който е избухнала бомбата, чухме силните писъци

Международен трибунал на ООН постанови Русия незабавно да освободи арестуваните украински моряци

Защо възрастните китайци нямат ставни болки

Претоварване може да е причинило катастрофата на руския самолет

Катастрофата на Ту-154 в Черно море може да е в резултат на претоварване и отказ на техниката, съобщава пред Интерфакс запознат със ситуацията източник.

„Свидетелските показания и други обективни данни, получени в хода на разследването, говорят за това, че самолетът не е успял да набере височина и поради някаква причина – вероятно претоварване и техническа неизправност, е паднал в морето“, казва източникът.

Той допълва, че „на този етап версия за атентат е практически изключена“: „Наличните обективни материали, включително и показания на очевидци, опровергават тази версия“.

По думите му, очевидците разказват, че самолетът необичайно дълго летял ниско, не е набирал височина, и по този начин приоритетна версия става тази за техническа неизправност.

Проучват се още хипотези за трагедията – попадане на предмети в двигателя, некачествено гориво, пилотска грешка.

„С акустична апаратура установихме радиус от 500 метра, в който са разпръснати отломките. Средната дълбочина е 30 метра. Претърсват се и други участъци от траекторията на самолета. Районът е разделен на 15 сектора“, обясни Игор Конашенков, говорител на МО на Русия.

В сградата на Александровския хор в Москва психолози, адвокати, финансисти и нотариуси оказват помощ на близките на загиналите по изготвяне на необходимите документи за получаване на материални компенсации и застраховки. Всяко от почернените семейства ще получи равностойността на около 90 хиляди евро, съобщи руската армия.

Коментирайте от Фейсбук

Коментари (4)

  1. Нещо е имало на борда на този самолет,което не е трябвало там да бъде.Едва ли това са били духови или други музикални инструменти или журналистическо-операторска аппаратура.Не е и медицинска аппаратура и лекарства.Истината няма да я узнаем.Бог да прости жертвите!

    1. Когато научим причината за гибелта на подводница „Курск”, тогава ще научим и причината за падналия руски военен самолет Ту-154 . . .

  2. Сааамолетът скапан, музикантите фалшиви….Ама това са все угоени прасета, по над 120 кг….може и от това да е …?

    1. Когато говориш за прасета, погледни първо себе си – защото ти не си просто прасе – ти си направо свиня, която няма моралното право да се нарича „човек“ !

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.