Претъпкан автобус вози на пук на мерките за сигурност в Пловдивско

Снимка: Фейсбук, Забелязано в Куклен

Снимки на претъпкан междуградски автобус между Пловдив и Куклен взриви социалните мрежи.

Фотосите достигнали и до общинската администрация в Куклен, откъдето дали превозвача на РЗИ и полицията, съобщи канал 3.

"Снимката е направена в 7.15 часа и ясно се вижда, че фирмата превозвач не спазва указаните мерки за сигурността на гражданите. По случаят има образувани проверки от всички инстанции с цел превозвачът да понесе отговорност за нарушаване на противоепидемичните мерки. Сезирали сме РЗИ – Пловдив и Първо Районно управление – Пловдив за нарушения на противоепидемичните мерки от страна на превозвача и фирмата – превозвач. Тече процедура по налагане на санкции към транспортната фирма", уточниха от местната власт.

Оттам бяха категорични, че проверките от служители на Първо Районно управление - Пловдив, от Районна здравна инспекция - Пловдив и от служители на Община Куклен из търговските обекти на територията на общината са ежедневни. До този момент не са установени нарушения на противоепидемичните мерки, освен в някои от фирмите, на които са им направени предписания за отстраняване на нередностите. Последващи проверки ще се извършват редовно, за да не се нарушават предвидените мерки.

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от България