Приказната сватба на депутатката Елена Аксиева (СНИМКИ и ВИДЕО)

Депутатката от "Воля" Елена Аксиева сключи брак с бизнесмена Атанас Пешев на пищна и красива сватба, като сватбеното тържество започна от църквата "Света Неделя" в Пловдив и продължи в хотел "Империал".

И докато присъстващите в църквата са най-близките на младоженците, то в хотела гостите са наброявали над 180.

 

Булката избра дизайнера Стоян Радичев, който й уши цели три рокли за Големия ден - една за църквата и още две за тържеството в хотела. Един от тоалетите - този за гражданския брак, сключен отново пред роднини и приятели - депутатката бе с черна рокля с дълъг шлейф.

Най-важните роли на кум и кума са поверени на Максим и Нина Миткови. Нека припомним, че кумата също бе депутатка от "Воля", но напусна парламента, като нейното място зае именно Елена.

Красиви естествени цвети, интересна комбинация на сиво и розово, както и 7-етажна сватбена торта превърнаха тържеството на Елена и Атанас в истинска приказка.

Младоженците танцуваха пред своите гости, обргадени от ефектен дим на сцената, сапунени балончета и нежна музика.

За доброто настроение на присъстващите се погрижиха Орлин Горанов и Руслан Мъйнов. Сред гостите бе и лидерът на партията "Воля" Веселин Марешки, предават от "Марица".

Сватбения ден завърши с много забавление и спираща дъха заря.

Само преди седмица депутатката Елена отпразнува моминското си парти в компанията на най-близките си приятелки в пловдивска дискотека.

Сватба като в приказките: Хубавата Елена каза "ДА" СНИМКИ

 

Коментари

Задължително поле