Набихме Франция към медалите в Минск

Цигулката и палитрата на Никола Гюзелев стават част от експозицията на Исторически музей-Павликени

„Телетол“ с обвинения срещу АПИ заради електронните винетки

Дипломати гостуваха на кмета на Върбица Общината рекламира минералните извори пред англичани

4 г. бияч се укрива от правосъдието Задържан е във Варна

Орлин Павлов показа дъщеря си (СНИМКА)

Немска овчарка нахапана до смърт от ловни и улични кучета

“Левски“ гледа към грък и белгиец

Министър Владислав Горанов: Преди края на годината може да влезем в чакалнята на Еврозонатата

Бесни жени пращат на съд двойника на Меси

Хорът на варненските момчета и младежи ще изнесе юбилеен концерт

БАБХ изтегли от пазара „салатени миксове“ с неразрешени съставки

Премиерът Борисов: Само на КПП-то между САЩ и Мексико има повече трафик, отколкото между България и Турция Зоран Заев не успя да дойде на Икономическия форум в Пловдив

Арестували Майкъл Рапапорт за преследване на колежка

Новакът „Арда“ (Кърджали) с три трансфера

Приключи първата година за Детското полицейско управление във Велико Търново

В присъствието на своите обучители, учители и родители доброволците от Детско полицейско управление при СУ „Вела Благоева“ във В. Търново демонстрираха наученото през учебната 2016 – 2017 г. Те превърнаха демонстрациите на бойни техники и оказване на първа помощ в истинско забавление и с невероятен ентусиазъм показаха всичко, което са усвоили.

По-големи представители на клуб по бойни изкуства в Г. Оряховица демонстрираха по-сложни техники и полицейски техники при задържане на извършител на престъпление. Най –много аплодисменти събра четириногият полицейски служител Нерон. Той показа на децата колко е дисциплиниран и послушен.

В края на своеобразния празник малчуганите получиха грамоти за успешно завършена първа учебна година в Детско полицейско управление.
Гости на закриването й бяха началника на РУ – В. Търново, гл. инсп. Валентин Къндев, началника на сектор „Пътна полиция“ гл. инсп. Атанас Атанасов, началника на сектор „Охранителна полиция“ при Областната дирекция на МВР – В. Търново гл. инсп. Йосиф Павлов, представители на Детска педагогическа стая, ръководството и доброволци от БЧК – В. Търново, Регионалното управление на образованието, Община В. Търново и родители.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.