При взрив на автомобил загина Дария Дурина - дъщеря на известен общественик близък до Путин (Видео)

Дария Дугина, дъщеря на руския обществен деец Александър Дугин, е загинала при експлозия на автомобил край Москва, предаде ТАСС, позовавайки се на Андрей Краснов, ръководител на общественото движение "Руски хоризонт" и познат на загиналата.

"Да, много тежко събитие, познавах Дария лично. Даша дойде на едно голямо дискусионно събитие, защото "Традиции" е фестивал, но не в класическата си форма, а е дискусия за актуалните тенденции в културната, музикалната, филмовата, литературната сфера. Аз самият бях там", каза Краснов. "Близо до село Болшие Вяземи е избухнала детонация, колата се е запалила веднага, изцяло е била обхваната от пламъци, тя е загубила контрол, защото е карала с висока скорост и е излетяла на отсрещната страна на пътя", разказа той.

"Това е колата на баща й, Даша кара друга кола, но днес тя караше неговата кола, а Александър Гелиевич пътуваше по друг начин. Той се върна и беше на мястото на трагедията. Доколкото разбрах, мишена е бил пряко Александър Гелиевич, а може би и двамата", добави още Краснов.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Русия